Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 77
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (4)

Mike a Molly (2010) 

70/127 Do háje, taková oldschoolová romantika a já se u toho červenám. A koušu se, abych se nesmála nahlas na celou ulici. ()

Série 1 (2010) (S01) 

Inu, má to v sobě to nejlepší z Flintstoneových a něco málo z Roseanne. A usmívám se tak, že si málem můžu roztrhnout pusu. A koho jsem si fakt zamilovala, je Swoosie Kurtz. Tak, a je to venku. ()

Série 2 (2011) (S02) 

2. série pokračuje v zavedeném duchu, přesto fakt, že hlavní milenci už mají před svatbou, obírá diváky o základní pocit štěstí, že se vůbec našli. A okouzlení také pomalu pomíjí... ()

Série 3 (2012) (S03) 

Ale naštěstí 3. série se zdá, že navazuje tam, kde to ještě bylo vtipné a okouzlující. Ačkoli celosezónní zápletka se snahou zbouchnout Molly taky není úplně to nejlepší, co může televize nabídnout. ()

Reklama

Reklama