Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 1
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2010) (S01) 

Úvodní seznámení... Gardell i McCarthy jsou fajn, jsou vtipný a spolu jim to jde. Humor je prvoplánovitý a tak to bude nejspíš s celým seriálem. V rámci sitcomů je první sezóna průměrná, ale i pohodová oddechovka. ()

Série 2 (2011) (S02) 

No, už ve druhý sérii dochází únavě materiálu. Scénář je o dost horší než v prsní sérii, vtipný epizody se dají spočítat na prstech jedné ruky. Snad se to ještě zlepší.. ()

Série 3 (2012) (S03) 

Pokud jsem psal, že ve dvojce už přišla únava materiálu, tak to minimálně stejně tak hodně platí o trojce. Občas se objeví skvělý díl (Žabák a princezna), ale v drtivý většině je Mike a Molly nevtipný sitcom bez sympatických postav a bez fungujícího humoru. ()

Reklama

Reklama