Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (688)

Psema 

všechny recenze uživatele

Kultivovaný Troška, kterému někdo nalil do hlavy pořádnou dávku nadsázky a ironie. Aneb jak se dal Singh na mainstream a až na ústřelový casting s Julií Roberts (jejímž vrcholem je natření ksichtu ptačím hovnem) ukázal, že tyhle tupoučké vyprávěnky s návdavkem humoru (fajn timing jednorázových frků) zvládá spolu s akčními scénami levou zadní. Obzvlášť poslední dvacetiminutovka se povedla náramně, přičemž Hammer se "slečnou obočí" jsou nečekaně sympatickým párem do nepohody, kterému se dá držet palec a občas se s ním i příjemně zasmát. Nejsem si sice úplně jistý, jak bude kombinace primitivního humoru pro mrňata, uvědomělé ironie a hraní si s žánrem na hranici parodie fungovat na obyčejného Pepu z Nemanic, ale tuhle Sněhurku rozhodně nejde vinit z toho, že by se nesnažila o svůj pohled na věc a jen rejžovala peníze. 6/10 a jsem hodně zvědavý na originální znění. Český dabing je i přes trefné hlasové obsazení pořád jen "na půl huby". ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tady je to snad poprvé, kde jsem viděla Júlii hrát zákeřnou mrchu, která se chtěla za pomocí triků a pověr zbavit chudáka Sněhurky. No ale teď se dívám ... tam hrál Sean Bean! Do háje zeleného, koho tam hrál? Jsem si ho normálně vůbec nevšimla, mezi trpajzlíky nebyl, to vím určitě. Prince hrál taky jiný fešák, jedině ... jedině, že by toho mrštného šupináče na konci? Nicméně, i když jsem si tenhle film původně pustila k žehlení, aby mi něco hrálo, tak mě nakonec zaujal svou vtipností, svým originálním pojetím a proto jsem žehlení opět odložila na jiný vhodný okamžik a dávám Sněhurce své čtyři hvězdy. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $64,935,167Tržby Celosvetovo $167,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,214,803 //počet predaných kusov 425,052Tržby za predaj DVD v USA $21,880,002 //počet predaných kusov 1,268,125║ No ako obsadenie Julie Roberts do úlohy "krásnej" kráľovnej trapas roka, nepochopiteľné, za to Lily Collins je roztomilá a ďaleko predčí "suchý" náprotivok roka 2012 Kristen Stewart, Tarsem Singh je verní svojmu uletenému vizuálu a podáva príbeh sebe vlastným štýlom, takže tu máme pekný gýč, ktorý miestami pôsobí otravne a miestami mu to aj vychádza, hlavne výcvik Snehulienky, či niektoré kiksy s trpaslíkmi sú fajn, celkovo len podpriemer. /40%/ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto bola ale hovadina. Aj keby som bola nastavená na takúto bizarnú záležitosť, aj tak by to bola hovadina. Jediné na čo sa dalo pozerať boli výborné kostýmy, obočie Lily Collins :D a Armie Hammer bol niekedy celkom fešák. A tá indická pesnička na konci, tá ma utvrdila v tom, že som zabila kopec času a Singh mal natočiť radšej nejakú indickú rozprávku. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Na to, čo som od tejto Snehulienky očakával podľa hodnotení, to bolo prekvapivo celkom dobré, svižné a zábavné. Tarsem Singh zrejme vie čo robí, no neubránil som sa dojmu, že to mohol urobiť ešte lepšie. Ale kostýmy boli úplne fantastické!!! UPDATE: Je to ten taký druh gýča, pri ktorom je vám takmer na zvracanie. Nechápem, ako sa mi to mohlo páčiť. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Jedná se o posledním film, na kterém s režisérem spolupracovala kostýmní návrhářka Eiko Ishioka, která zemřela začátkem roku 2012. Její kostýmy se objevili ve všech Tarsemových předchozích filmech. (CBD)
  • Herci, jejichž obsazení do role prince Andrewa Alcotta tvůrci zvažovali, byli také Alex Pettyfer, James Holzier a James McAvoy. Roli nakonec získal Armie Hammer. (Aurum)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama