Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Absolutní stupidita rovna filmu Jack a Jill! Film neví, čím chce být. Komedií o učiteli, komedií na film Warrior a celkově je toto vůbec komedie? Za celou dobu se člověk pousměje jen jednou a to ještě dost kysele. Jinak je Kevin James stále trapnou parodií na Johna Goodmana. Nebýt Salmy Hayek, tak neváhám vlepit "odpad". Další důvod, proč by se měli peníze raději rovnou posílat do ohně. Hodnocení OST: Jaký film, takový soundtrack. Nevyčnívá a místy dosti otravuje. 2/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snímků, který poukazuje na to jak si v kapitalismu zcela nekapitalisticky (socialisticky) pomáhat. Nudné, příšerné dialogy, nevěrohodný děj a naivita, tak bych to celé posoudil. Já se nudil a silně mě to nebavilo. CITÁT - Šance, že někdy využiješ to, co se tady naučíš je nulová........... ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dobře , ale pak se to tak něják rozpadlo a vznikl z toho spíš sportovní film než komedie . Proboha vždyt tam hrál Kevin James jedna z komických ikon a ten nápad byl fajn a dalo se sním i s herci dle mého pracovat , ale bohůžel z toho vznikl spíš sportovní film nevím jestli to byl záměr , ale bohůžel je to tak . ( 10.7.13/MAC ) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ SI VEZMETE VŠECHNO TO ODHODLÁNÍ, OBĚTI A RIZIKA, KTERÁ PRO TY DĚTI PODSTOUPIL,….TEN CHLAP JE HRDINA!“..... /// Komedie o nemehlu v ringu asi pobaví všechny, který baví čumět na nemehla v ringu. Na druhou stranu – každej začátek je těžkej, tak proč by nemohl bejt pojatej - tak nějak vodlehčeně, třeba i vtipně. Konec konců, nikdo nečeká, že Kevin James bude Tom Hardy. Škoda je, že to mezi ním a Salmou ,,nejiskří“ a 2x škoda, že fór, kterej nevyjde, je spíš trapnej (pičo dortová bitva, to bylo…aha…). Tady nejde o frajeřinky v ringu, ale o inspiraci dětí, sledujících totální odhodlání tváří v tvář nepřekonatelné překážce! Takže podoba s Warriorem čistě (?) náhodná (?), páč třeba ten závěr je vlastně spíš z muzikálu. Ze střední. Není třeba se v tom pitvat – něco se povedlo, něco míň a co mě nezabije, to vás posílí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V Sousedský hlídce se málo bojovalo v ringu. 2.) Nevím, jaká že to dneska frčí v MMA muzika. (že by tip na soundtrack?) 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Nudný film plný klišé, kde opět naprostý outsider zázrakem porazí nepřekonatelného protivníka, navíc již ve stavu, kdy se sotva drží na nohou a motá se mu hlava. Nic z toho mu však nemůže zabránit, aby takřka nedotčeného soupeře vyřídil během několika ran, kdežto on sám jich ustojí 10x tolik. Holt další tupá komedie, kde spíše než o vtipné chvilky není nouze o ty trapné či nechutné. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama