Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sorry PetrPan, tuhle jsem původně z chámovodu tlačil jen a pouze pro tebe, ovšem zdrhla mi do Hollywoodu, mrška.... po druhém zásunu pásky do promítače jsem málem odstranil čilimáslo z plochy, tlupa kakaotlaků v předělávce Pomády nebyla můj šálek ranní stolice. Ale neklesejte, přátelé, od Dolfíka to má opět úžasný švuňk! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První povídka super monsterpocta padesátkovým sci-fi horrorům (****). Druhá povídka, ehm... jakmile někde začnou zpívat, ztrácím zájem, navíc docela nudné i bez zpěvů a tanců. Tady je ta pitoresknost ke škodě. (**) Třetí povídka je parádní námět, balancující až na hranici neuctivosti. Ale zpracované je to výborně. (****) Závěrečné završení propojovacího příběhu vygradované do poslední povídky, zábavně pojatá pocta starým dobrým zombie béčkám ve spojení s chtíčem a romantikou (***) 3.5* ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

VELKÉ PŘEKVAPENÍ! A to především proto, že nejsem fanouškem ani hororů a ani starších filmů - v podstatě jsou to dva žánry které nevyhledávám vůbec, případně jen zřídkakdy - a právě tyto dva žánry jsou hlavní náplní tohoto filmu. Popravdě jsem čekal, že Chilleramu jen tak "projedu šipkami" a mávnu nad ní rukou, že mě vůbec nezaujme. Očekávání z tohoto filmu byla na bodu mrazu a možná právě proto jsem po zhlédnutí tohohle úletu tak nadšen. Ano, úlet je to pravé slovo pro tento snímek. Ale úlet v tom správném slova smyslu. Ne úlet jako třeba tato korejská p*čovina. Nehledě na ty kozatý dámský role. Navíc pan K. je perfektní uvaděč! Jinak co se týče minifilmů, tak Ukousnutý péro - 3*, Wadzilla - 4*, Medvědodlak - 1*, Paní Frankensteinová - TOP část, jasných 5*, Deathication - Odpad!, ten poslední snímek mě teda pěkně NASRAL - a to doslova (dozvíte se proč). Normálně za tři, ale za povedený úlet a nevšední zpestření mého filmového vkusu ještě jednu přidám. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chillerama nabízí čtyři povídky. (1) Wadzilla - Nasraná obří spermie terorizující NY. Pobaví i generál Bukkake, oživlá socha Svobody a následná soulož a samozdřejmě nesmím zapomenout na finální mega " Sperm Blast ". (2) I was a Teenage Werebear - Přiteplená medvědí zpěvohra bez které bych se bez problému obešel. Totež v podstatě platí o povídce (3) povídce s Hitlerem pod názvem The Diary of Anne Frankenstein . Povídka (4) je plná fekálního humoru. Hovna tu tečou doslova z obrazovky. Tahle povídka je ale hned v začátcích skrečována ( škoda ) a místo ní nastupuje Zom-B-Movie a s ním i celkem vtipný zakončení téhle úchylárny. Jedná se o nestandartní zábavu pro nestandartní diváky. Nebýt povídky s Hitlerem a Gaylordí story dám klidně plnej počet hvězd. Takhle je to jen lepší průměr. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kopec hlášek, fórků, úmyslného amatérismu a pokřiveného humoru. Zvláštní, že nejnudnější povídku filmu, což jest ta o teplém medvědodlakovi, má na svědomí můj oblíbenec Tim Sullivan, jehož 2001 maniacs: field od screams můžu sjíždět furt dokola. Zbývající dvě povídky zůstaly díky své absurdnosti někde na půl cesty, ale mezipovídka o zombie onanistech, s hláškujícím promítačem v čele ("Čur*ku, máš padáka!" BENG "Co je, to jste neviděli Robocopa?""Bejby nebude sedět v koutě" BENG...), mě dostala do kolen. Na takovýho Poultrygeista, Vosková muzea, či Klub příšer to ale nestačí, ačkoli je to pořád lepší než všechny díly Creepshow dohromady, o Terror Firmerovi nemluvě. A navíc to má hororovou královnu Lin Shaye, spoustu krve, málo koz a Dolfíka s deníkem Anne Frankensteinové v ruce. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama