Reklama

Reklama

UnREAL

(seriál)
  • Austrálie UnREAL
Trailer
USA, (2015–2018), 26 h 33 min (Minutáž: 40–45 min)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Jeffrey Bowyer-Chapman, Amy Hill, Brennan Elliott, Genevieve Buechner, Freddie Stroma, Johanna Braddy (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Děj seriálu Un-Real se točí kolem příprav a realizace randící reality show. A o mladé produkční, která je schopná ledacos poupravit tak, aby to bylo pro diváka co nejatraktivnější. 
Za projektem stanice Lifetime stojí Marti Noxon, režisérka a scénáristka seriálů Buffy, přemožitelka upírů (1997) a Angel (1999). (geklon)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (2)

UnREAL (2015) 

Od kritiky falešných dramat ve vysílaných reality show kruhem zpátky k možným skutečným dramatům v jejich zákulisí. Je mi sice trochu líto, že se UnREAL příliš nedrželo kousavého humoru na úkor soutěžících nanynek zjevného v pilotním díle, ale i přesto jsem se nakonec do neustálých manipulací s aktéry a neočekávaných důsledků ponořil naplno. Jen těch zvratů klidně mohlo být o něco méně, nebo by alespoň některé z nich nemusely zacházet až do tak neuvěřitelných extrémů. Wake up, this place is a vortex of evil and disfunction turning everything it touches to shit, how do you not see that? ()

Season 4 (2018) (S04) 

Poslední série působí, jako by mezi ní a tou předchozí ještě jedna sezóna chyběla - většina postav hned zkraje prodělá docela radikální (ač pořád pochopitelnou a pro katarzi potřebnou) proměnu, allstar sérii Everlasting chybí dostatek divákovi známých hvězd, a zároveň je do těch osmi dílů naroubována hromada šoků a cliffhangerů, které vyšumí do prázdna, protože se v nich postavy nestihnou dostatečně vyrochnit. Na druhou stranu, hroutící se Shiri Appleby táhne celou sérii ještě s větší vervou, než dosud a povedených momentů je zde stále ažaž. Samotný závěr seriálu mě ale nechal zcela chladným, což je pro jinak špičkový seriál asi ta největší rána. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno