Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

"My si muže nejprve trochu proklepneme, než jim začneme obdělávat zahrádku!" No kdybych žil na vylidněné zemi, které má ještě pár lidí v zásobě, asi bych se neoženil,ikdyby to byla poslední žena na zemi. Rozhodně bych si sem tam zaskočil na nějakou tu průzkumnou misí a rozhodně bych nevyvíjel tlak na řešení vztahu. Vztahy jsou přesně to co v LMOE nemělo co dělat. Takových možností a není využito nic. Teda v první sérii. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První díly vydatně lžou a tváří se jako sympatická zábava na vylidněné zemi - jen aby pak přišel o to větší šok s ponořením do toho nejprimitivnějšího, nejtrapnějšího a nejkonzervativnějšího stylu humoru, jaký si jde představit. Svět po apokalypse už rázem nikoho nezajímá, a místo toho se řeší vztahovka jak v těch nejprůměrnějších sitcomech ever. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl obavy, že to po čase bude kvalita jelikož one (vzápětí two)-human show si myslím na to aby utáhli seriál nemají. To se také stalo, ale i přesto, že název seriálu velmi rychle vezme za své. Nejvíc mi vadí že Phil přehrává, ale neskutečným způsobem že by mu stejně nikdo nevěřil, ale tam mu to baští. A ty dialogy to je též někdy výkvět. Ale abych jen nehatoval, některé momenty a situace jsou vtipné. Takže zlé to úplně není, ale jsou lepší komediální seriály. Hodnocení: 51/100. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Kdyby se býval celý seriál nesl v duchu pilotního dvojdílu v suverénní režii dvojice Lord/Miller, mohl se The Last Man on Earth bez problému zařadit mezi naprosté špičky komediálních seriálů. Ztřeštěný, svérázný a přitom nijak vlezlý humor, který zarostlý a svou nemožností a nulovým charismatem sympatický Phil Miller předvádí v úvodu série byl totiž po dlouhé době konečně něčím novým, co mě dokázalo nahlas se rozesmát. Dokonce si dovolím tvrdit, že námět a humor fungují ještě i po nevyhnutelném setkání s povahově přesně opačnou Carol, protože si ještě nějakou dobu titulní postava drží svou neodolatelnou povahu.Jenže spolu se shozením plnovousu hned ve třetím díle se celý seriál otočí vzhůru nohama, komedie nově založená jen na roztržitosti ne-tak-úplně posledního muže na Zemi najednou působí spíš hořce, a po chvíli vlastně ani trochu vtipně. Tohoto hluchého stádia se pak autor drží až téměř do konce první série, kde jeho ušlápnutý hlavní hrdina začne trpět až absurdně, a i když ani takový tón nezpůsobuje zrovna záchvaty smíchu, alespoň udrží pozornost do slibného finále. Snad z něj Will Forte napřesrok vytěží maximum. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Svojská zábava. Chápem, že to nesadne každému, ktorý čaká situačnú komédiu a skvelé zápletky. Ja osobne som si vystačil s geniálnym Willom Fortem, ktorého trápnosť a suchosť mi privádzala slzy do očí a úsmev na tvár a cítil som sa v jeho spoločnosti bytostne trápne. To, že tam postupne pribúdali postavy je samozrejmosť, seriál o jednej alebo dvoch postavách by mal nulovú životnosť. Záverečné cameo skvelé, no mám pocit, že ako postava to bol one timer...... a nebol. Nakoniec to zvládol, len škoda, že museli scenáristi blbnúť. Druhá séria ma opäť zabavila, dokonca v sebe mala aj napätie, charaktery sa niekam pohli a záverečná ukážka, že je Phil pod celou tou debilitou vlastne zlomený muž, bola fajn. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama