Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízkej budúcnosti je Morgan Sullivan (Jeremy Northam), túžiaci po trošku vzrušujúcejšom živote, zamestnaný ako priemyslový špión spoločnosťou Digicorp, celosvetovou počítačovou spoločnosťou. Digicorp mu pridelí povinnosť zúčastňovať sa na rôznych schôdzkach po celej Amerike a zaznamenávať prejavy. Ale potom, keď Sullivan stretne záhadnú ženu, Ritu Foster (Lucy Liu), si začne uvedomovať, že jeho práca vôbec nemusí byť tým, čím sa zdá. Zostupuje do hlbokého podsvetia vymývania mozgov a bojuje, aby si zachoval svoju vlastnú identitu. (genetique)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Perfektní sci-fi, pro některé možná předvídatelné, pro mě ultra zábavné a napínavé, kreativní. Ani minutu jsem se nenudil. Po dokonalé Kostce Natali potvrzuje, že na to prostě má a ukazuje, že je schopen kromě dokonalého navození atmosféry a pohrávání si s divákem odvyprávět i příběh. Mrzí mě, že zatím nemohu sehnat Nothnig a zároveň se těším na Splice. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Hodne dlouho jsem uvazpval zda tri nebo ctyry hvezdy je to totiz nekde na pomezi. Nicmene zapletka neni uplne spatna i kdyz jsem tak nejak predpokladal neco v tomhle stylu. Prioustim i to ze pribeh neni prilis originalni teda ne aspon formou takovychhle zvratu tu uz par bylo ale i tak me to proste poradne pripoutalo a zaujalo. Neni to totiz uplne typicke a ja se u toho bavil vytecne. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Konspirace. Korporace. Kopie. Konfigurace (chybná). Především vnitřně nepoctivý film, jenž předstírá inteligentní alternativu ke zkorumpovanému světu (lhostejno, zda ona zkaženost je domnělá či skutečná), přičemž sám nenažraně přijímá jeho pravidla (IMHO). No, tak je to hezky natočené... No a co... Jedna hvězdička s pachutí odpadu. Fuj. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale můj hlad po kvalitní sci-fi byl ukojen tímto, sice občas viditelně nízkorozpočtovým, nicméně kvalitním filmem. To hlavní co od sci-fi očekávám, to jest příběh který dává smysl, film má. Trochu dlouho se hledal tajemný pan Rooks, já ho našel určitě daleko dřív než chudák Northam. Nicméně obsah disku mě doslova dojal. Film najednou dostal skoro romantický nádech. Naštěstí nebylo trikových sekvencí tolik, takže mohu dat s čistým svědomím 4*, protože jsem v poslední době viděl jednu blbější scifi za druhou a tenhle film si lepší hodnocení zaslouží... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě po celou dobu silně amatérským dojmem, občas už to bylo vážně na hraně, ale nemůžu říct/napsat, že by to sklouzlo do trapnosti. To se nestalo. Celkem mě to i bavilo, ale v určitou chvíli jsem pochopil, že se jede bez pravidel, a to jsou pak bijáky, kde to může dopadnout jakkoliv a já to pak vypouštím, vnitřně se přestanu angažovat a jen pasivně čekám, jak to tedy ukončí. Že je nicka tím, kým tady nakonec je, to mě nechalo klidným. Nic novýho pod sluncem. Ale důvod, kvůli kterýmu se celá ta fantasmagorie jakože děla, byl opravdu úsměvný. To myslím v dobrém, hezky to tím odlehčili a poslali tím naprosto jasný vzkaz: Nebrali jste nás vážně, že ne? Já jsem původně chtěl. Vždycky doufám, že se potkám s něčím mimořádným. Většinou to neklapne, tady tahle partička si ale ze sebe aspoň umí udělat prdel. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Číslo 436- 726- 3993, které je zakodováno v Job 13:17, jsou první písmena z věty "Hear diligently my speech, and my declaration with your ears". Toto číslo je v rozporu s dohodou o užívání telefoních předpon 555 ve filmech. (TomikZlesa)
  • Job 13:17 použítý pro zakodování čísla zní "Poslouchejte pilně řeči mé a zprávu mou pusťte v uši své." (TomikZlesa)

Reklama

Reklama