Reklama

Reklama

Jason Hates Selfies

Obsahy(1)

Jestli Jason něco nenávidí, pak jsou to nadržení teenageři, kteří mají neustále potřebu narušovat jeho teritorium. Občas se ale stane, že opustí okolí Crystal Lake a jde si zařádit i někam jinam. V tomto případě do Finska… (SOLOM.)

Recenze (6)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jason by jako nenávistník nebo jak říká současná cool generace hater fungoval i u jiných zvyklostí dnešní doby. Namátkou třeba nošení roušek. Amatérský kraťas, který mne nemohl nepotěšit, navíc vzhled (look?) pana Voorheese velmi vydařený! Čtyři seky mačetou! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestli Jason něco nenávidí, pak jsou to nadržení teenageři, kteří mají neustále potřebu narušovat jeho teritorium. Občas se ale stane, že opustí okolí Crystal Lake a jde si zařádit i někam jinam. V tomto případě do Finska…Na to, že jde o amatérský short, tak vzhled kultovního zabijáka nebyl úplně nejhorší. Navíc jak se ukáže, pěkně ho pěkně serou i nešváry dnešní doby. Třeba omezenci, kteří mají potřebu si pořád dělat „selfíčka“. Tak proč mu nepořídit takovou fotku, na kterou až do své smrti hned tak nezapomene. Co na tom, že si svou fotku užije opravdu jen na pár vteřin… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jason bol vždy jeden z mojich najobľúbenejších záporákov. A týmto činom, sa stáva jednýmz mojich najobľúbenejších superhrdinov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Krátky film od fanúšikov série Piatok trinásteho, v ktorom sa Jason Vorhees na krátku dobu ocitne na chate vo Fínsku a spozná fenomén dnešnej mladej generácie, selfie. Na amatérsky film dobré efekty, hudba a dokonca aj nápad. ()

Reklama

Reklama