Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Hlavní hrdinka je od útlého věku zavřena ve skleněné bublině, anžto okolní svět je pro ni smrtící. Jaká smůla! Co se však nestane. Hned do vedlejšího baráku se nastěhuje děsně kůl chlapec, ze kterého si přímo zmáčí bombarďáky a rozhodne se spáchat sebevraždu. Takhle nějak v kostce proběhne tato romantická záležitost, která očividně cílí na publikum o polovinu mladší, než jsem já. Každý tedy pochopí, že jsem nebyl dvakrát nadšen. Nevytrhla to ani matka, ke které mohl člověk cítit alespoň mizivé sympatie, kdyby to byla luxusní zachovalá čtyřicítka a ne hnusná černoška s Martovským syndromem a nosem jako prdel. Zápletka neoriginální, děj vcelku nudný a místy i pitomý. Připomíná mi to televizní filmy od Disneye ve studiu Kamarád. Inu, taková ta klasika pro dětské romantické duše, které niterně krvácí při sledování Rosa*undy Pič*rové! Ostatní důrazně odrazuji. 40% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto znelo podľa popisu veru dosť lákavo a zaujímavo. A napokon zdanie našťastie neklamalo. Prvá polovica bola super, potom moje nadšenie trochu upadlo a nezostávalo mi nič iné ako krútiť hlavou nad tou absurditou - avšak napokon to predsa len bol všetko inak! Už som sa naozaj miestami naozaj obával, že celý ten super námet a zápletku takto trestuhodne zahodili, no ten záver to parádne zachránil - dokonca to všetko dávalo aj logiku a zmysel (a to už je čo povedať). Napokon teda nadpriemerné dojmy, hoci tamten spomínaný úpadok v polovici filmu spôsobilo trochu rozporuplné dojmy. Takto zostať väzňom vo vlastnom dome, to musí byť teda fakt na nervy. Všetko "na dosah" a pritom "v nedohľadne". Inak, herecké obsadenie ma nijako extra nezaujalo, ale tak na druhú stranu lepšie ako nejaké opozerané tváre mladých hviezd. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Film velmi hezký, vizuálně uhrančivý, vizuální stránku perfektně doplňuje hudební soundtrack. Nicka Robinsona jsem si viditelněji všimla až v Já, Simon. Amandlu jsem znala dřív jako zpěvačku s milimetrovým sestřihem, takže jsem ji nejprve nepoznala. Storyline kopíruje příběh podle skutečné události, který byl mrazivě ztvárněn v The Act, kde to... "SPOILER ALERT" pro matku nedopadlo dobře. Tady ve vás konec zanechá velmi příjemnou příchuť, že všechno se může v dobré obrátit. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co jsem čekala, ale možná, že to bude lepší. Začátek byl zajímavý, bylo to napínavé, jak bude příběh pokračovat dál. V polovině mě film moc nebavil a nakonec takový převrat. Děj byl opravdu zvláštní, ale líbilo se mi moc zakomponování Malého prince do tohoto příběhu. Hudba byla super i hlavní postavy byly sympatické, ale za mě to byla nejslabší projekce. Snad jen mírně doporučuji. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně bych si to asi nepustil, ale bylo mě to celkem vychváleno, tak jsem to zkusil. A s klidným srdcem mohu říci, že to není vůbec špatné. Kupodivu je to lepší, než jsem čekal. Režisérka Stella Meghie ví co točí a pro koho to točí, a rozhodně si na nic jiného taky nehraje. Je to sympatický postoj, díky kterému si lze film užít. Mile mě potěšilo, že film vypadá na první pohled velmi krásně, od záběrů, přes kombinaci barev, interier domu, a taky zajímavé nápady(psaní zpráv, setkání v modelu bistra atd.). Režisérka si z filmem docela dost pohrála a i ho prodala. Amandla Stenberg je zde velmi dobrá, a rozhodně jsem neměl problém jí to celé uvěřit, a bavilo mě se na ní koukat. Nick Robinson nehraje špatně, ale viděl jsem ho hrát lépe, přesto se mi jeho výkon líbil. Bohužel mě nesedla Anika Noni Rose, která tlačila moc na pilu, ale naštěstí nemá tolik prostoru. Film se mi líbil, ale nejsem cílovka, a abych ho bral trochu jinak, muselo by tam být něco navýše. Všechno úplně všechno je fajn romantická oddychovka, která neurazí a dobře pobaví, a co je nejdůležitější, neuráží. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)

Reklama

Reklama