Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 3

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (109)

carly 

všechny recenze uživatele

Ten film je ako ležať v tráve na rozkvitnutej lúke, letný vánok k vám prináša vôňu kvetov a vy hádate, na čo sa asi tak podobajú tie oblaky, ktoré vám občas preplávajú nad hlavou. Je krásny. Po vizuálnej stránke. Herecky. Príbehovo. Postavami. Emóciami. Tou odvahou, s ktorou obaja veria svojim citom. Nenápadným humorom. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Amandla Stenberg byla tak neskutečně krásná (ty vlasy!), že filmu odpouštím slabší místa. Olly a jeho život byli jen lehunce nastíněni, stejně tak vztah Olly+Maddy. Šokující závěr se dal předvídat a trpělivost Maddy byla až příliš velká. Ale film měl i světlé stránky (kromě krásné Amandly), textovky přenesené do papírového bistra, astronaut a ztvárnění Maddyiných fantazií se povedlo. Jen mě teda zaráží to neskutečné bohatství matky samoživitelky. Doktoři ve Státech mají asi sakra jiné příjmy. Shrnuto: milý film, ale spíš pro holky do dvaceti. Slabé tři hvězdičky (třetí je za...ano, za krásnou Amandlu). ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto znelo podľa popisu veru dosť lákavo a zaujímavo. A napokon zdanie našťastie neklamalo. Prvá polovica bola super, potom moje nadšenie trochu upadlo a nezostávalo mi nič iné ako krútiť hlavou nad tou absurditou - avšak napokon to predsa len bol všetko inak! Už som sa naozaj miestami naozaj obával, že celý ten super námet a zápletku takto trestuhodne zahodili, no ten záver to parádne zachránil - dokonca to všetko dávalo aj logiku a zmysel (a to už je čo povedať). Napokon teda nadpriemerné dojmy, hoci tamten spomínaný úpadok v polovici filmu spôsobilo trochu rozporuplné dojmy. Takto zostať väzňom vo vlastnom dome, to musí byť teda fakt na nervy. Všetko "na dosah" a pritom "v nedohľadne". Inak, herecké obsadenie ma nijako extra nezaujalo, ale tak na druhú stranu lepšie ako nejaké opozerané tváre mladých hviezd. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vem si roušku, můj koloušku, bacil kolem lítá! Lásku dusí igelitem, moje máti lítá. Pan Münchhausen nechápe, jak divizna se diví - mutr sama prozřela, za sebe se stydí? " Aneb když si baciloplachá dívenka s tělíčkem v rozpuku a duší dušenou pod igelitem chce normálně zašustit s mládencem, nebo aspoň dostat nějakou tu romantickou pusu na pusu, musí si pořádně dupnout. Na bacily i na svou drahou, echt pečující matinku. Docela fajn se na tu pohádku i na tu kočičku koukalo, bohuže mutr a její náhlé prozření (a to bez jakékoli psychiatrické pomoci) celou tu igelitovou love story o naději beznadějně zazdilo. Zhruba tak důvěryhodné jako např. anorektička, která, taktéž odbornou psychologickou pomocí nepolíbená, na sebe jednoho krásného rána jukne do zrcadla a řekne si: "Ale fujky fuj! To jsem ale hnusně vychrtlá, měla bych začít pořádně jíst!" Nicméně, lásce zdar, bacilům všeho druhu i covidu zmar! (Jakož i našim politikům, kteří už druhým rokem láskyplně dusí celý národ pod igelitem.) ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

Film bych přirovnal k bábovce. Je suchý. Když ho neuvidíte, vůbec o nic nepřijdete. Tedy kromě zjištění, že získat kreditku je vlastně strašně jednoduchá věc. Zřejmě i včetně toho, že se na ní vygeneruje nekonečné množství peněz. Ale jako jo, líbilo by se mi to. Kdyby mi bylo patnáct. A byl bych holka. To by mi totiž nevadila ta šablonovitost, sterilní herecký výkony a nudnej soundtrack. A to šokující odhalení na konci bylo neskutečně dementní. Phew. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)

Reklama

Reklama