Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Recenze (637)

Dallon 

všechny recenze uživatele

Hrozná hovadina. Jenže dost zábavná. A pokud vám to nevadí, tak si to fakt užijete. Akce je dost sterilní a zcela očekávaně totálně nelogická. Naštěstí to celkově dost dobře šlape, a svou pitomost si snímek uvědomuje už od první scény. Parádní blockbuster, (u kterého ale nesmíte přemýšlet). 6/10 ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která neurazí a člověk si při ní odpočine. Je v ní parádní akce, humor a film utíká velmi svižně. Trošku to kazí chybění takové té špinavosti, kdy zaměření filmu je pojato více "rodinně" a vy stejně už víte, že to vždycky nějak dobře dopadne, jelikož to tak je správné. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Čím začať? Séria Rýchlo a zbesilo sa počas rokov formovala a hľadala tú správnu cestu ako si udržať fanúšikov, ako zarobiť, ako stále nalákať ľudí do kina a tak dalej. A v podstate vidíme už 9 film z tejto série, aj ked ako oficiálnu 9 časti to nerátame nakoľko je to spin-off o dvoch postavách, na ktorých je tento film postavený - Hobbs a Shaw. Film hodnotím 5 hviezdičkami, musím povedať že ma film dosť bavil, herci Rock a Statham svoje postavy ukazujú v plnej paráde, ich humor a doberanie je prítomný vo filme takmer neustále. Niekomu sa to páči ale pre niekoho to môže byť prestrelené, miestami to pôsobí trochu nasilu natlačené do dialógov a existuje malá hranica medzi prijatím tohto humoru a odsúdenia ho. Ale to v podstate platí aj o celom filme, ked to človek berie s nadhľadom ako ja, tak sa dá tento film vcelku užiť. Ten čas ubehne rýchlo a je sa stále načo pozerať, dej je jednoduchý a predvídateľný čo sa dá aj očakávať, ale účel splní a veľkým plusom je výber lokácií pre film. A vačšina scén je za denného svetla čo je veľké plus, výber lokácií je dobrý, akcia je dobre spracovaná.. Myslím si že film dopadol tak ako som očakával. Ideálny letný film na pozretie v kine, ktorý zabaví. Ale keby tam niet hercov ktorí tam boli, bol by to riadny prepadák. Ale film hodnotím dosť dobre, nieje to ani nič svetaborné čo by ma niečím extra uchvátilo, ale je to dobrá zábava, film na odreagovanie. No som zvedavý, dokedy budú diváci tento koncept žrať. Ja osobne som posledné diely rýchlo a zbesilo 6,7,8 videl iba raz v kine kde som si to užil, ale tým to skončilo. Tieto posledné filmy niesú filmy na viac pozretí, teda aspoň pre mna nie. Ani tento film zrejme výnimka nebude, no neviem si ani predstaviť dalšie dva chystané filmy rýchlo a zbesilo 9,10. Necháme sa prekvapiť. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Člověk u toho musí vypnout. Jakmile to začne být i po tom divné, musí u toho vypnout znovu. V podstatě musí být člověk trochu po lobotomii, aby si ten film užil. Mě se tenhle stav podařil nějákým divným způsobem navodit, takže jsem se u toho bavil. Jediná věc, kdy bych musel být mrtvý, aby mi to nevadilo...tak byla scéna, kdy Skála drží řetězem vrtulník. Jo, to jsem si říkal, že už je opravdu pro zombíky. Jinak film utíká na předpokládané, komediálněakční vlně. Musím sklonit před scénami s R. Reynoldsem. Dostal opět párminutovou roli alá ironicky vtipný Deadpool a film o něco pozvedl.--->75% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavný i když musí člověk trochu upustit od faktu že tahle série přešla od kradení VHS přehrávačů ke kyberneticky vytuněnejm zmrdům a globálním iluminátům. Rejža má na kontě Johna Wicka, Atomic Blonde a druhýho Deadpoola (kterej zde má i dvě cameo role) a rozhodně se to na filmu odráží neboť dialogy svižně odsejpaj a akce má kvalitní kaskadérskou stránku na který je vidět že to někdo aspoň trochu promyslel a dal si záležet. Samozřejmě příběh je naprostá krávovina ale hádám že s touhle sérií už to lepší nebude. Místama strašný CGI taky zabolí. Celkově vzato fpohodě ale nikdy si to asi už nedám. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Až na ten duhově sladký konec na ostrově Samoa je to celkem fajn akčňák. Jen musíte naprosto vypnout mozek a užívat si Rocka, Stathama, Elbu a Kirbyovou. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Přepálená akční jízda, která ale boužel moc nebaví. Přitom to špičkování mezi Rockem a Stathemem vypadalo zpočátku dost nadějně. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Ani moc nevim jestli se mi to libilo nebo ne. Tesil jsem se na nahlaskovanou a prepalenou akci a to jsem presne dostal. Hlaskuje se vlastne furt, ale docela melce. Nedovedu si predstavit, ze by se nejaka jejich hlaska uchytila v popkulture. Neni tu snad zadna dost vtipna hlaska, co by se dala citovat nebo parodovat. Akce je take habadej, ale ze by byla nejak zajimave a cool natocena? To jsem si moc nevsiml. Zda se mi, ze cim vetsi ma Leitch rozpocet, tim prumerneji toci. Kde jsou audiovizualni hody prvnich dvou filmu? To, ze scenu na silu nasviti vsemi barvami duhy (viz byt segry), me ze zidle nezvedne. Cgi orgie vypadaji levneji nez by se znacka zaslouzila. Tak nejlepe z toho vseho vychazi snad jen ustredni dvojka mych beckovych oblibencu a dve fajn utajena camea. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Je to slátanina příliš velkých exkrementů, co si budeme povídat. Skoky z mrakodrapů, nadlidská síla, téměř nesmrtelnost hlavních postav. Když do toho započteme dementní příběh a bohužel nijak nevýrazného padoucha s tváří Idrise Elby, který by tam jakoby v podstatě ani nemusel být (jeho roli by mohl hrát každý, to se hodně nepovedlo), tak automaticky film ztrácí na kvalitě. Nicméně je to tak dementní, že to musíme brát s nadsázkou a především to vnímat jako komedii. Vypni mozek, párkrát se zasměj a ono to bude v pohodě. ()

Jeza07 odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji si když v prvních třech dílech se snažili tunit svoje auta, vyhrát pouliční závody, atd... Tady je to všechno naopak. Řekl bych, že to tvůrci akorát zhoršujou. V tom filmu mi nepřišlo nic pozitivního, protože ten chlap byl skoro jako robot a to mi už nepřijde originální rychle a zběsile, tohle už je nějaký sci-fi film, který nedává smysl. Dávám to do odpadu! ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Strašně tomu škodí nálepka Fast & Furious. Bez ní by to celé bylo lepší a třeba by to neodkazovalo na ty všechny neduhy z této série. Hlavně na ten největší - fyzikální zákony prostě neexistují. Bitky dobrý, hlavní čtveřice herců v pohodě, jen ta celková nelogičnost a stupidita scén, která pramení nejen ze slabšího scénáře, ale také digibordelu, který celý film provází. Ale když na to zkusíte zapomenout, tak dostanete celkem v pohodě blockbusterovou jízdu, která má zakončení v krásné krajině a na další díly se docela těším. PS: ve filmu je několik vynikajících cameo rolí a obsahuje jak mezititulkové, tak potitulkovou scénu, na kterou jsem, jak už je tak trochu zvykem u všech filmů krom Marvel, zůstal v sále sám. 65%, slabší 4*. ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

tak toto bola ina testosteronova jazda neskutocne som sa zasmial Rock a Statham si k sebe fakt sadli paradna dvojka a Vanessa bohyna to pekne doplnala tkatiez Elba paradny zaporak cierny superman to ma odjebalo aj kryptonit dufam ze bude 2 potencial to ma velky fakt to bolo prijemne prekvapenie vitieraju si prdel s yolo endgame shit love 3000 znova pozrete v dabingu a je to stale velmy dobre ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt zábava. Dwayne Johnson a Jason Statham jsou fakt nezapomenutelná dvojka, která má mezi sebou dokonalou ale dokonalou chemii. Dále bych chtěl vypíchnout Vanessu Kirby, která dokonale doplňuje tuto bláznivou blbovinu. Idris Elba není jako záporák tak špatnej, ale není to žádný průlom. Humor zde funguje převážně dobře. Třešničkou na dortu jsou tu skvělá camea herců. Bohužel už to není ta stará série, ale jako hype před devítkou postačil . ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

A to som ani nevedel, že idem na remake filmu Tango a Cash. Lenže tu po finále s veľkými autami dakomu napadlo spraviť reklamu rodnej Samoe. Aby to nestačilo si Mr. Hobbs zaletel do miestneho pneuservisu opraviť prístroj na záchranu ľudstva a na záver príde na najviac absurdnú a najviac ubíjajúcu akčnú scénu vôbec. A to som si po treťom xXx myslel, že iba Diesel nepozná mieru. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 200 miliónov dolárov // Tržby_ 758.9 milióna dolárov // Tržby v ČR_ 27 659 797 Kč // Diváci v ČR_ 167 880 // Tržby v USA_ 173.8 milióna dolárov ()

Alaitos 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi často, abych něco nebyl schopný dokoukat do konce, ale toto se opravdu nedalo. Snad kdyby to bylo o hodinu kratší ... ale asi ani tak ne. ()

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama