Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele MikoZuko k tomuto seriálu (1)

Strážmistr Topinka (2019) 

Po prvním díle jsem si myslel, že pro mě snad seriál bude příjemným překvapením. V klidu na tři hvězdy. "Tož taká fajná oddechovka to byla, aj jsem se zasmál. V pohodě," něco takového by řekl strýček Knoflik, co se náhodou díval a shrnul by to vskutku pěkně. Po otřesném filmu Záhada v Beskydech, kde se Topinka poprvé ujal větší role to bylo opravdu vítané zlepšení. Nejlepší štěky stále obstarával Mirda Donutil a jeho Martin, někomu to nesedí, ale mě prostě baví. Abych jenom nechválil musím se chtě nechtě pustit do zbytku seriálu, po pilotu jsem mu totiž dal šanci a to byla chyba. Od druhého dílu se totiž kvalita seriálu vrací do úrovně Záhady v Beskydech ne-li hůř. Topinkovi opět sekunduje slovenský kolega Spurný, Syrový, Sychravý nebo tak nějak, popravdě dílů jsem viděl víc, než si toho seriál zasloužil (za což asi částečně vděčím tátovi, "ahoj, tati"),ale stále nevim jak se vlastně jmenuje. Spolu tvoří duo stylu Bobčinský-Dobčinský, což v tomto případě znamená hlavně to, že jsou dvakrát tak hloupí a dvakrát tak nesnesitelní, než každý zvlášť. Sečteno a podtrženo, jeden slušný díl že třinácti, a znovu to řeknu ZE TŘINÁCTI to prostě nejde. Sorry, ale fakt ne. ()

Reklama

Reklama