Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele Heso k tomuto seriálu (1)

Strážmistr Topinka (2019) 

Zeptám se...Byl to opravdu dobrý nápad? Vždyť Doktor Martin, podle kterého Strážmistr Topinka vznikl se moc nepodařil, tak proč se podle toho točilo něco dalšího? Podle mě docela zbytečně a nerozumně vyhozené peníze. Tohle byl takový Doktor Martin o level horší, humor tu byl tak trapný a jednoduchý, až to vtipné nebylo a říkal jsem si, jestli by nebylo lepší si radši dobrou topinku udělat k jídlu, než se na něj koukat v televizi. Tu jedinou hvězdu dávám stejně jako u Doktora Martina za nádherné Valašsko, ty další však už bohužel dát nemůžu a doufám, že Česká televize investuje peníze do lepších seriálů, než byly tyto 2... ()

Reklama

Reklama