Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý sa úrovňou Conjuringu ani nepriblížil. Ostal na úrovni Mníšky či Kvíliacej ženy a pod úrovňou Annabelle 2. Niekedy vie byť správne nepríjemný, ale za prvú hodinu sa v podstate nič nestane. Najväčší problém vidím ale v tom, keď sa v pri sledovaní hororu publikum smeje, čo sa v tomto prípade stalo veľmi často, najmä keď sa tam ten hošánek skryl aj s gitarou v kurníku. Vlastne celkovo sa pomer nechceného vtipu a "hrôzy" dá vyčísliť tak 50/50. A to je na horor skutočná hanba. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film nemá čo nove ponúknuť, všetko už niekde bolo a hlavne sa mi zdá, že režisér čerpal inspiráciu z The Haunting 1 seria. Videl som tam veľa podobností. Lakačky nulové a atmosféra okrem tej hnusne temnej pivnice, tam veru nebola. Ale najväčšiu chybu vidím v tom, že keď sa začali zjavovať tie ohavy, nikto neprišiel k ujme na zdravý. Horor bez mŕtvych, je ako voda bez rýb. Škoda toho, že sa režisér troska neodviazal a okrem predvídateľného strašenia nám toho viac neponúkol. A to po vizuálnej či hereckej stránke (okrem M. Grace, tá mi pripadala, strašne neprirodzená) má film celkom bavil. Film nevystraší, ani nemôže, nieje robený pre dospelých, ale pre teenagerov. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Solidní strašení, po dobré dvojce jsem čekal něco slabšího a byl jsem teda docela příjemně překvapenej. Oceňuju snahu vsadit na atmosféru a ta je budována pomalu celý film bez hlušších míst a tvůrci se téměř vyvarovali nejlacinějším lekačkám... Good. Sice jem se ani chvíli nebál ( i když jako dítě bych teda pár magi kostek vyprodukoval ), ale ani nenudil. V rámci dnešních hororů to lepší a úplně v pohodě za 6-6.5/10. Víc rozhodně čekám od Midsommar. PS: Mckenna Grace ve své roli skvělá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Třetí díl logicky pokračuje v příběhu dvou předchozích dílů, ale s tím rozdílem, že z toho tvůrci místo duchařského hororu udělali takový skoro soft teen horor, u kterého se místy spíš bavíte, než děsíte. I tak si ale za ten nenápadně nápaditý posun film vysloužil tři pohodové hvězdy. Je to trošku jiné, než byste čekali, ale v rámci třetího dílu je to vlastně krok dobrým směrem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto ruleta sa nám pred pár rokmi roztočila náramne. Obidva THE CONJURING zásahy a aj obidva rozprávky o milej Anabelke, boli ( teda aspoň pre mňa ) trefa do čierneho. S chybičkami síce, ale tie robí každý. Minuloročná Sestrička z Kramárov bola ale ( aspoň nie po stránke finančnej ), trochu cestou na trať, ktorú každý ovláda a pozná a nedala šancu tým divákom, ktorý sú trošku náročnejší. A tak som opäť čakal na ANNABELLE. Dočkal som sa, ale nie toho, čo som očakával. Aj táto panenka začína akosi vŕzgať a ako ultimatívny film z THE CONJURING UNIVERSE, je to skôr len prídavok, ktorý nemá dokopy čo ponúknuť. Horor to je, ale zrejme len pre tých, ktorý doteraz žiadny iný nikdy nevideli. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Když Judy sedí u televize a jí pizzu, nemůže najít ovladač, který hledá, protože se televize začala sama ovládat. Tato situace se objevila i ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (poliivka)
  • Film je věnován Lorraine Warren, která zemřela dva měsíce před vydáním filmu. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama