Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (3)

Nový řád světa (2021) (E01) 

Začátek není špatný oba Sam a Bucky bojují se svými démony. Je fantastické, že mám konečně záběr na celou politickou situaci po lusknutí. Bucky pomáhající otci jedné ze svých obětí bylo srdcervoucí, stejně jako Sam vzpomínající na starý buisness. Někdo by mohl říct, že odmítnutí štítu je trochu krok zpátky, ale předpokládám že celý seriál bude o tom, že si ho Sam zaslouží konec konců, což musí dokázat nejnom světu, ale i v reakci na Endgame také nám divákům. P.S. Jsem rád, že Thanosův odkaz žije. ()

Muž s hvězdou na hrudi (2021) (E02) 

Až na trochu moc nepřirozeně vyostřený konflikt mezi Walkerem a Buckym tohle vůbec nebylo špatné. Nový děj se supervojáky je zajímavý, akce na náklaďácích zábavná a závěr s Zemem, který vypadá že nakonec není ten, kdo tahá za nitky boží. A opětovně další záblesk do Buckyho minulosti. ()

Power Broker (2021) (E03) 

Daniel Bruhl přátelé prostě pro mne připravil zatím tu nejlepší epizodu z obou prozatím nových Marvel seirálů 2021. Jeho herectví, hlas, obličejové grimasy, to prostě všechno byla lahůdka pozorovat a byl jsem z toho absolutně nadšený, tady fakt opravdu klobouk dolů. WordBuilding pokračuje s vykreslováním chaosu, který vznikl po odlusknutí, snad jen trochu otravné, že stále dostáváme jen kousky mozaiky místo kompletního celku, ale tak je jasné, že během pěti let se změní hodně. Akce v Madripoolu (krásná lokace) zábavná a Shanon by mohla v leččems kokurovat Nataše. No a závěrečné hození rukavice do ringu od Wakndy mne hypuje na další epizodu. Těším se. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama