Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (6)

Nový řád světa (2021) (E01) 

Žádný unylý úvod do očekávané minisérie, po které byste všichni hned chtěli nějakou neutichající akci. Spíš řádné seznámení s tím, jak nelehký život mají obě postavy po událostech Endgame. Na mě zatím seriál i po té první opravdu startovací třičtvrtěhodince působí záživněji než většina dílů WandaVision. ()

Muž s hvězdou na hrudi (2021) (E02) 

Akční sekvence na dálnici v Německu dokázala skvěle navodit na marveláckou nabušenost, na kterou jsme zvyklí z předchozích filmů. Nápad udržet stále v příběhu postavu Kapitána Ameriky už mi tak dobrý nepřijde. Mladý Russell je hrozný ksicht. ()

Power Broker (2021) (E03) 

Potěšil návrat Emily VanCamp, na kterou se mimo jiné hezky kouká. Zapojení dávného záporáka Zema není rovněž špatným krokem, ale začínám cítit, že nám ty Disney+ seriály nedokážou vynahradit ty velkolepé marvelácké příběhy, na něž jsme zvyklí z velkého plátna. ()

Celý svět se dívá (2021) (E04) 

Po pro mě příliš nezáživném prostředním díle se dostavuje epizoda, kde se konečně pěšák v kožené bundě jménem Sam opět změní v postavu, která stojí v samotném názvu tohoto seriálu. Paralela mezi nezapomenutelnou hláškou z loňského Trial of Chicago 7 a šokujícím zakončením této části mě přesvědčila, abych u hodnocení vůbec neváhal. ()

Pravda (2021) (E05) 

Úvodní fight typicky márvelácky epický, zbytek epizody spíše dozvuky celého předešlého dění, doprovázené skvělou chemií mezi našimi ústředními hrdiny. Jen ten mladý Russell je opravdu trnem v oku jinak povedené televizní Marvelovky. ()

Jeden svět, jedno lidstvo (2021) (E06) 

Já půjdu s davem a dám světu najevo, že touhle formou u Marvelu cesta nevede. Na seriálové rozšíření pro všechny vedlejší postavy jsem se těšil, ono se ale v prozatím obou ukázkách opravdu prd dělo a pro diváka, který je zhýčkaný kulervoucími filmovými marvelovkami, tohle silně nestačí. To fakticky budu raději za tu oznámenou čtyřku do Capovy filmové série než za druhou řadu tohoto seroše. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama