Reklama

Reklama

Sestřičky Modrý kód

(seriál)
Trailer
Česko, (2020–2021), 74 h 38 min (Minutáž: 55–66 min)

Hrají:

Sabina Laurinová, Adéla Gondíková, Marek Němec, Natálie Halouzková, Jan Nedbal, Daniela Kolářová, Saša Rašilov nejml., Jiří Štěpnička, Igor Chmela (více)
(další profese)

Epizody(78)

Obsahy(1)

Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou. Milují svoji práci, ale také mají své rodiny, přátele, svá trápení i touhy... Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Nový seriál FTV Prima Sestřičky Modrý kód spojuje to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milujeme: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (5)

Vítej na palubě (2020) (E01) 

Tak jsem dal první díl nového seriálu, který sice není vlastně vůbec nový, ale tak nějak jsem vydedukoval, že Prima se snažila jít pro diváky cestou Slunečné, kde byla trefa obsadit hlavní role herci do třiceti let, což se ukázalo jako výhra mezi těmi všemi okoukanými zaběhlými tvářemi. A protože nechtěli dělat fungl nový seriál, tak ty mladé nasadili do existujícího projektu s už vytvořenými ateliéry i obsazením. Ti tři mladí sice mohli nastoupit do Modrého kódu přímo, ale to by na to neskočili diváci, kteří chtějí novinky. Výsledek? Zatím velmi slabé a hloupé ( i v rámci Modrého kódu ), viz postava kriminalistky Kolárové , u které jsem si poprvé řekl, že hraje blbě a nevěrohodně snad poprvé v životě. Modrý kód jsem respektoval, že se snaží o nějakou akci ať byl výsledek často jakýkoliv, ale snažil se. Tohle vypadá spíš na tuctovou vztahovku. A u modrého kódu se mi líbila znělka, tady tohle country mi přišlo k smíchu. Tak hlavně, že zůstala závěrečná písnička. ()

Výpověď (2020) (E02) 

Natálie Halouzková má potenciál být něco jako Markéta Hrubešová, ale to by musela hrát v něčem jiném a jinak. ()

Zkusit se má všechno (2020) (E19) 

Tomuto dílu udělal malou reklamu bulvár, když anoncoval, že tady bude hrát biatlonistka Koukalová ( ale jo umí hrát fantasticky ... teda oproti mně ), ale pro mne je největší překvapení herec ve druhé scénce - Karel Vondrka. Borec, který jako fejkový účastník pořadu Prostřena naboural tento pořad do pořadu Kazmy. Jsem si myslel, že někdo takovej bude mít doživotní distanc na Primě. ()

Boj o Mery (2021) (E71) 

Já prostě musel dát tenhle díl o kterém tak mohutně píšou čtrnáct dní předem. Co to je za módu psát o smrti postav v bulváru předem? Takže čeho jsem byl svědkem? Sabina Laurinová se rozhodla ukončit své působení v dlouhotrvajícím seriálu, takže scénáristi připravili drastický konec: provedení trapné ( svedeme to na autisty v autě ) a neuvěřitelné i v rámci mantinelů nekonečných seriálů, herecké výkony intenzivní ( kdo nebrečel nedostal prémie ) . Smrt těhotné matky, tak takhle drastickou věc nemají ani noir české detektivky. Hlavně to působilo hrozně narychlo ve stylu, napište něco na posledních pět minut. To jako nemohla odjet někam na stáž? ()

Reklama

Reklama