Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Malé děti si tohle zamilují. Když se o tom mluvilo několik měsíců, nečekal jsem že se bude jednat ani ne o 20 minut... Mě to celkově vůbec nesedlo. Koupačka byla jedním dobrým vtipem, který na konci totálně rozsekal, ale ty ostatní díly byly... vlastně ani nevím o čem byly. Pro tříleté děcka ale dobré. Mé hodnocení: 4/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Am Groot" je v podstate absolútne pohodový krátky oddychový seriál, ktorý vyčarí úsmev na tvári. A nepotrebuje k tomu veľa. Ja si dokonca myslím, že aj prvá epizóda je celkom vtipná. Ale uznávam, že spolu s tretím sú najslabším elementom. Za najlepšie považujem jednoznačne posledné dva, ktoré nedostanem z hlavy asi nikdy. A je fajn, že na moment sa tu objaví aj niekoľko iných postáv. Nie je to niečo, čo by bolo nejako prínosné v rámci MCU, ale na druhú stranu to ani nie je nutné. Ako ľahká oddychová záležitosť to svoj účel splní a ja som sa smial. Naozaj smial. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele

Není to až taková nuda jako Ms Marvel, ale zkrátka PROČ?! No jo vlastně prachy a merchandising. Prostě blbustka pro ještě menší děti než jejích minulý seriál. Mně se zdá, že Feige už nejspíš začal hulit, protože letošní Marvelovky fakt nejsou nic moc. Nejlepší byl asi Strange, z Thóra udělali neuvěřitelného pitomce... Už by se měli probrat. Mám rád humor, ale všeho moc škodí. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

MCU se pokouší otevřít brány těm nejmenším, a tak že to zkusí přes jistě nejroztomilejší postavičku světa humanoidní strom Groota, je inu i docela rozumný tah. Jenže aby to fungovalo aktuální timeline se musí vrátit zpět, což nakonec nějak nechápu. Není to žádná ucelená příběhová archa a ty dětinský prvky jsou malinko pěst na oko, jak tupě to několikrát působí. Nebaví mě to a jen další potvrzení, že svět okolo Avengers je aktuálně v pro mě nezajímavé pozici. Redukovat a vrátit se k základům, tohle nefunguje! Je to jak CGI covid projekt.. 60% ()

koty2201 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomuto seriálu ani nemám poriadne čo povedať po premiére jeho druhej série. Pretože obe série, ktoré pozostávajú z 5-minútových shorts majú tú istú náplň. Marvel sa rozhodol pripraviť niečo pre najmenších a tak treba tento projekt brať. Preto nie som cieľová skupina a veľmi sa pri tom zabaviť nedokážem. Nerozumiem ani voľbe štýlu animácie, pretože namiesto low budget Pixar 3D animácie, by som si vedel predstaviť nejaký kreslený 2D štýl. Možno niečo, čo nebude ďaleko od komiksovej podoby. Myslím, že by to svedčalo takémuto typu projektu oveľa viac. Náplňou to ničím nejak extra nenadchne, pretože sú to len také mini vesmírne skeče s Grootom, kde vždy rieši iný problém alebo podstupuje dobrodružstvo. Hudobne celkom pútavé a animácie s humorom milé, ale to je pre mňa maximálne jemne nadpriemerný projekt. Sympatický oživlý strom ako Groot to sám celé svojimi malými vetvičkami nevie utiahnuť. Takže ako také malé marvelovské jednohubky to na tých dokopy cca 25 minút poteší, len ako rýchlo si to pozriete, tak rýchlo na to aj zabudnete. Malé deti nemám a asi ešte pár rokov ani nebudem mať, ale neviem či by ich to zabavilo. Na druhej strane je to krátke, takže možno by pozornosť udržali. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama