Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 1
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (244)

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další podařený příspěvek do komiksového světa Marvelu. Po Daredevilovi druhý seriál od Netflixu. Je to úplně jiný než Daredevil. Komornější, osobnější, temnější, depresivnější, ... ale na druhou stranu ne tolik strhující (alespoň ne první polovina seriálu). I tak ale příjemně strávených 13 hodin a těším se na další seriál, který se tentokrát bude věnovat postavě Luka Cage (a samozřejmě na druhou sérii Daredevila). Nicméně ty schopnosti, co měl Kilgrave by se dost často hodily :-) ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

I když někteří hovoří o tom, že je děj první série uměle natahovaný a není v něm dostatek zápletek, tak já to tak nevnímala. Kilgrave uniká vždy samozřejmě a přirozeně, Jessica svádí pro mě tak pochopitelný vnitřní boj, kdy chce být hrdinkou a zároveň touží po spravedlnosti, aníž by musela ublížit, navíc velká sympaťanda s lahví whiskey vždy po ruce. Vedlejší postavy jsou umně představené, že ani nebudí dojem vedlejších postav... Chemie funguje tam, kde má a pro mě bononek v podobě Tennanta, srdcovky, Pana Herce (taky bych mu zobala z ruky). I love Marvel. I want moar. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajúci seriál, kde sa skutočne teším na pokračovanie. A je tu dokonca aj jedno skutočne dobré cameo v posledných pár epizódach, kde sa to prepojí aj s predošlým Marvel seriálom Daredevil. A funguje to. Výborný výber hercov, skvelá atmosféra, miestami skutočne temné ale nikdy nie natoľko, aby to pôsobilo divne. Kilgrave je skvelý antagonista, Jessica skvelá protagonistka a rovnako mám rád aj Trish. Dúfam, že v druhej sérii sa dozvieme o postavách viac a som zvedavý, proti komu budeme bojovať tentokrát. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Marvel se toho nebojí. Neskrývaná brutalita na každém rohu (až se někdy obracel žaludek i mně), netradiční hrdinka a všudypřítomná psychóza. Záporák se povedl a má co nabídnout. Intro opět jako u Daredevila poutavé a celkově to mělo švih. U Jessicy jsem každopádně jako u ničeho jiného měnil hodnocení. Ve většině případů byly epizody atmosférické a skvělé, ale několikrát mě to vůbec nebralo... Ale ve výsledku jsem dostal fantastický zážitek, který jsem neočekával. Druhá řada ukáže, co dál. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Intro + Season 1 - Melissa Rosenberg, scenaristka takovych hitu jako Hercules, Doktorka Quinnova nebo nove Twilight, dostala dalsi penize a tentokrat dokonce od Marvelu! A obstala, skutecne to bylo naprosto debilni. Vic nez polovinu serialu se honi Jessica za tim, aby dostala za mrize renovovanyho Purple Mana, druhoradyho villaina z Daredevila. Ale poporadku... prvnich nekolik dilu jsem si opravdu rikal, ze koukam na nejaky serial pro novodoby pubertaky, a pripadal si vazne unavenej z dnesni tvorby. Jessica je drsnacka, vsechny a vsechno dissuje, zajima ji pouze chlast. Hlavne v uvodu si divak uzije hodne sexu s namakanym cernochem (asi 6x behem prvnich 2-3 dilu), ale i lesbickyho prsteni nebo lizani kundy Jessiciny kamosky. K nejaky hlubsi zapletce dojde az cca v 1/3 serialu a pak je zminovana honba za uveznenim nekoho, kdo umi vsechny ovladat pouhym hlasem! Jak uveznis nekoho takovyho, asi jedine s nahubkem bez moznosti jakekoliv obhajoby, coz asi stejne nikdy neklapne. A pak to nejak znicehonic skonci a Jessica ho zabije. Krysten Ritter s bambulovitym nosem jsem neznal a nijak me nezaujala / nebavila, smrtonos Tennant me bavil jenom tim skotskym prizvukem a Trinity z Matrixu porad vypada jako Trinity z Matrixu (coz je vlastne plus). Jediny pozitiva z hereckyho hlediska byli herec Luka Cage a Taylor, na kterou se vzdycky dobre koukalo. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (44)

  • Postava reportérky Thembi Wallace (Tijuana Ricks) je ta samá reportérka, která vedla rozhovor s Mariah Dillard (Alfre Woodard) v seriálu Luke Cage (od r. 2016). (NiWi)
  • Ve videu říká Whizzer (Jay Klaitz) větu: „S velkou silou přichází velká duševní porucha.“ Jedná se o pozměněnou známou větu „S vekou silou přichází velká zodpovědnost“, kterou řekne strýček Ben Peteru Parkerovi / Spider-Manovi. (NiWi)
  • Poprvé se Jessica Jones objevila v roce 2001 v komiksovém sešitu "Alias #1". (Bube1)

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama