Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Dakken 

všechny recenze uživatele

Gunn je komixový boh. Neuveriteľné s akým citom tvorý a pracuje s postavami na tak krátkej stopáži a jeho emocionálno-humorný rukopis sa nedá poprieť. Veľmi milý, uletený vianočný príbeh, ktorý vás pobavý, ale aj dojme. Celý tento špeciál ťahá Mantis s Draxom, čo ma ťeší. Mantis je skvelá postava a priestor si zaslúži. Cieľom špeciálu bolo pobaviť a navnadiť na Vianoce, čo sa tvorcom podarilo, ja som sa bavil a nič iné som nepotreboval. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zbytečný vánoční přídavek, který se z nějakého záhadného důvodu soustředí pouze na ty nejdementnější postavy z party a kolem nich vytváří vánoční příběh o únosu Kevina Bacona. Nevtipné, bez vánoční atmosféry a v cz dabingu navíc s příšerně přezpívanými písněmi. Pokud mermomocí chcete nějaký vánoční Marvel, dejte si Hawkaye z minulého roku. Strávíte s ním více času, ale rozhodně zábavněji. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Úsmevné, ale zbytočné. Taká vianočná reklama na Marvel. Nič dôležité neobsahuje no pripomenie sa že tu stále je. Únos Kevina Bacona rozťahaný na 45 minút, okorenený vianočnou atmosférou a dvoma hudobnými výstupmi čo mi sem vôbec nepasovali. Beriem to ako dlhšiu potitulkovu scénu k Strážcom Galaxie. Keby to beriem inak asi by hodnotenie bolo horšie. Takto som sa aspoň zabavil a nenašiel nič čo by ma vyslovene rušilo. Keď ale chcete od Marvelu expereriment ktorý je krátky a dá sa tiež brať ako špeciál, skúste radšej toto. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem vůbec nevěděl co od tohoto čekat, ale ve finále jsem dosti spokojen. Hlavní je od toho nic moc nečekat a koukat na to jako co to je: vánoční odlehčení. Soundtrack je skvělý a Kevin Bacon je absolutní frajer. Klidně bych si v budoucnu dal nějaký další Holiday Special, akorát už s jinými Strážci. 9/10 ()

Zajímavosti (34)

  • Film měl původně obsahovat akční bojovou sekvenci, kterou se nakonec režisér James Gunn rozhodl vyřadit. (Tashi)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama