Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvelácké zadostiučinění indiánské komunitě Čoktů. Trend za velkou louží nezastavíte, a tak se i pohlaváři z Mrvelu museli omluvit za ty léta utiskování a nesnášenlivosti vůči této komunitě. Jen místo toho mohli udělat 3 nabité díly nebo rovnou 90 minutový film, a ne tento uměle vyhajpený seriál, který se pyšnil jak drsnej a krvavej je - kecy v kleci. Je to prachobyčejný průměr, který se ani nepřibližuje Netflixáckým peckám jako Punisher či Daredevil, který i tady dostal svůj naprosto zbytečný pársekundový "štěk". Ale Charlieho Coxe si odškrtli, fanboyové dostali nažráno a Mrvel se opět dostal do fáze, kdy hledá sám sebe. Loki byl jen zázrak z nebes, co se už (asi) nebude opakovat. Velké zklamání a nebál bych se to označit jako ztrátu Vašeho času. Pokud hledáte fajn snímek s touto tématikou, tak si raději pusťte Scorseseho Zabijáky rozkvetlého měsíce. Časově to vyjde na stejno a kvalitativně dostanete nesrovnatelný zážitek s tímto počinem. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu jsem si uvědomil, jak těžká je práce proktologů, kteří musí např. sledovat záznam pacientovy kolonoskopie. NIcméně oni jsou profíci, kdežto já jen vtipálek. Naštěstí jsem natolik soudný abych věděl, že Marvel nechtěl natočit zábavný seriál, ale seriál který je dostatečně diverzitní a inkluzivní. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle seriálu bych mohla vyčítat hodně věcí. Asi stejně jako mu to bude asi chtít vyčítat spousta dalších lidí. Jenže u mě je asi ten problém, že jsem od Echo nečekala zabavní park s atrakcema Kingpin a Daredevil, kde jim Echo bude bude nosit cukrovou vatu. A jsem moc ráda, že jsem dostala přesně to, co jsem dostala. Příběh Mayi Lopez, která prochází cestou poznání sama sebe, přičemž se zároveň vyrovnává s minulostí a doufá v alespoň trochu (v rámci možností) normální budoucnost. A vlastně mi vůbec navadilo, že to není vedeno jako "další civilní příběh z New Yorku". Ta fantasy linka...chápu, proč to někomu nesedne a nebude se to tam nejspíš hodit, jenže...pointa je v tom, že mě bavilo, jak to bylo zakomponované. A to se za mě povedlo. A dávalo to smysl ve svém konci. Stejně jako celé zpracování. Akční scény jsou moc fajn, zahrané taky suprově, dobře se tady pracuje se zvuky a hudbou. Prostě seriál napohodu. 9/10 :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál neměl jiný účel, než vytvořit v MCU postavu, pro další menšinu (slovy Karla Maye) - rudochy. První epizodu se seriál hrozně snaží napasovat pomocí Daredevila a Hawkeye, aby celý zbytek oslavoval velkého Manytů (pardon máme rok 2024, takže paní Manytů) a předváděl uniformě nasraný výraz ropuchy bez talentu. Pak tady je ta stupidita s Kingpinem. Víc debilně “vyřešit” konec Hawkeye opravdu nešlo. Více u jednotlivých epizod. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle byla velká prapodivnost. Čekal jsem origin postavy z Hawkeye a nějaké spory s Fiskem a skrze celou tuhle provázanost Fisk-Hawkeye-Daredevil-Punisher jsem doufal v nějakou fan service provázanost, akce, fighty či cokoliv kolem, ale tohle byla do 4 hodin natažená story, která by se dala shrnout do 20minutového kraťasu, kdy Maya zaútočí na vlak s Fiskovým zbožím a ten se za to mstí. No, mstí… Jak se to vezme, ono když tady jsou 2 laciné akce za celou “sérii”, těžko říct, jestli se tomu dá říkat msta. Jediné, co tedy na seriálu mohu vyzdvihnout, je flashback s Daredevilem, u něhož akce rvala koule a dala mi naději v dobrý zbytek seriálu, ale opak je pravdou a celý zbytek je víceméně fiasko. Fisk po střele do hlavy zázračně žije, NEemoce a neschopnost zahrát jakoukoli duševní interakci v prvním díle je až děsivě bijící do očí a vlastně vůbec ani nechápu, proč je nám tady tak nasílu tlačen origin postavy jménem Maya v podobě síly jejich indiánských předků, který je tak strašně nezáživný a obyčejný, až se divím, že tímhle vyplnili tvůrci doslova snad třetinu stopáže. No diametrálně odlišný zážitek, než jsem čekal. Chtěl jsem Fisk-Maya fight a vývoj, místo toho jsem dostal usoplenou telenovelu o indiánských předcích s jednou dobrou akcí a NULOVÝM posunem celého Marvel příběhu kupředu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Alaqua Cox prezradila, že členovia hereckého obsadenia ako aj štábu sa naučili posunkovú reč. Režisérka a výkonná producentka Sydney Freeland taktiež povedala, že všetci, ktorý boli súčasťou show, si vzali lekcie posunkovej reči. [Zdroj] (drake31)
  • Pes Billy Jack se ve skutečnosti jmenuje Buzz. (Rominator)
  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama