Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nezajímává návštěva Oklahomy, která nemá nosnou myšlenku a je ve své podstatě zbytečná. Bez duše. Nekonzistence v psaní postav je až děsivá. Chvíli se zdá, že Maya chce zlikvidovat Fiskovo impérium a nikdo jí nechce pomoct, potom likvidovat impérium nechce, ale ti samí lidé jí říkají, že musí. Doteď jsem nepochopil o co tedy hlavní hrdince šlo a její chování k blízkým i ke Kingpinovi postrádá logiku. Výkon Alaquy Cox je zvláštní, ale poznal jsem jen kdy se zlobí a kdy je zmatená. Vincent D'Onofrio si svoje uhraje, i když mu to scénář moc neusnadňuje. Charlie Cox toho k hraní moc nemá a akce je docela v pohodě. Nesoudržný guláš, bez emocí a beze smyslu s fakt divnými dialogy. Hele Sušenko, todle bude fakt nebezpečný, máš sebou nůž nebo bouchačku? ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Premohol som sa že dám Marvelu ešte šancu. Však sa to napája na Daredevila, je tam dokonca aj Kingpin a ten vie upútať. No ale zas sme narazil hlavou o múr. Strašne ustrelená povrchná haluz stvorená asi na nejokom riadnom tripe, úplne mimo až dosť otravné ešte aj na danom malom priestore. Nesympatická herečka v hlavnej úlohe vedie. /25%/ ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál neměl jiný účel, než vytvořit v MCU postavu, pro další menšinu (slovy Karla Maye) - rudochy. První epizodu se seriál hrozně snaží napasovat pomocí Daredevila a Hawkeye, aby celý zbytek oslavoval velkého Manytů (pardon máme rok 2024, takže paní Manytů) a předváděl uniformě nasraný výraz ropuchy bez talentu. Pak tady je ta stupidita s Kingpinem. Víc debilně “vyřešit” konec Hawkeye opravdu nešlo. Více u jednotlivých epizod. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle seriálu bych mohla vyčítat hodně věcí. Asi stejně jako mu to bude asi chtít vyčítat spousta dalších lidí. Jenže u mě je asi ten problém, že jsem od Echo nečekala zabavní park s atrakcema Kingpin a Daredevil, kde jim Echo bude bude nosit cukrovou vatu. A jsem moc ráda, že jsem dostala přesně to, co jsem dostala. Příběh Mayi Lopez, která prochází cestou poznání sama sebe, přičemž se zároveň vyrovnává s minulostí a doufá v alespoň trochu (v rámci možností) normální budoucnost. A vlastně mi vůbec navadilo, že to není vedeno jako "další civilní příběh z New Yorku". Ta fantasy linka...chápu, proč to někomu nesedne a nebude se to tam nejspíš hodit, jenže...pointa je v tom, že mě bavilo, jak to bylo zakomponované. A to se za mě povedlo. A dávalo to smysl ve svém konci. Stejně jako celé zpracování. Akční scény jsou moc fajn, zahrané taky suprově, dobře se tady pracuje se zvuky a hudbou. Prostě seriál napohodu. 9/10 :) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne, zase slibný rozjezd, a zase zadupání do země v posledních dílech. Rezonování, které mělo být pointou, je naprosto nefunkční, příběh nedává smysl, vedlejší postavy jsou do počtu a chudák Fisk zredukovanej na mamlase, co už nedokáže zterorizovat ani blbej zapadákov někde za New Yorkem. Přitom první dvě epizody tak nadějný... 5/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Pes Billy Jack se ve skutečnosti jmenuje Buzz. (Rominator)
  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama