Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

No..vynechme jeptišku co si odkráčí od činu smrti otáčivými dveřmi a ječště si je zatočí. Ten konec, probůh. Jedna vypadá jako Lady Gaga( ale kdo by ji v r.2005 znal) a taky, proč s tou konečnou teorií o jeptišce, která úplna zkazila i ty jakž takž ucházející dějové momenty, protože to byl naprostej nesmysl, přišel ten divnej kluk, kterej v jeptišku absolutně nevěřil a nakonec se z něj stal duchovní a vše to odrecitoval... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V internátní škole nevalné pověsti je šest dívek fyzicky týráno jeptiškou. Těhotenství jedné z nich vyvolá brutální reakci představené a přátelé dívky se rozhodnou zakročit. Jeptiška zmizí a škola je zavřena. Po 17-ti letech však duše zemřelé zatouží po pomstě....... Scénář : Manu Diez. Velice špatně natočené, mělo to na víc. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté :) .  Film, ktorý som videl pred rokmi v TV. Film je celkom za mňa slušný horor, ktorý nenadchne ale ani neurazí. Mňa tento film, keď som ho videl prvý krát nadchol. Po včerajšom pozretí bol za mňa stále dobrý. Ozvučenie je dobré. Herecké výkony sú nadpriemerne. Dĺžka filmu 98min za mňa je vcelku krátka stopáž vedel by som si predstaviť aj 120min. Niektoré veci sú dané a sú aj dotiahnuté tak, že to človek pochopí ale mohlo by to byť viac rozpytvané... Celkové hodnotenie za mňa je: 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// jakš takš zvuková stránka, triky patří mezi to lepší -po herecké stránce žádná sláva, je to duchařina která spíš nudí, příběh je na ranu (hlavně závěr)/// Kdysy dávno, kdesi ve Španělku je jedna třída holek které učí jeptiška. Ta když zjistí, že jedna studentka zhřešila (zřejmě jí to záviděla), tak se ji snažila dost nevybíravým způsobem očistit. V tom jim napomoc přispěchaly kamarádky a Jeptišku srazily do vany s vodou, když ani to nepomohlo, tak ji utopily, aby byl klid. No a ona se o 18 let později jako duch mstí, a odpravuje jednu ženskou za druhou (trošku to připomíná Nezvratný osud). Dává to smysl? No možná jen v tomto žánru. Pokud pominu zpracování, tak film ničím moc nezaujme, spíše čekáte jestli se něco stane. Vraždy vás neohromí. Herci rovněž ne. Atmosféra je dobrá, ale lekačky nefungují. Navíc závěr na styl filmu Noc s nabroušenou břitvou mi přišel jako hodně ubohej. Takže slabota./// Celkem 42%/// ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Příběh sám o sobě by byl obyčejným příběhem čtveřice mladých lidí, kdyby na nás z obrazovky v pravidelných intervalech nevyskakoval "lekanec". Vždycky perfektně připravené - tolikrát za jeden film jsem se ještě takhle nelekla. Jak skvěle dokáže vyděsit, když se rozletí okno, vyletí záchodové prkénko, vystříkne voda... Jen ten konec si nějak nemůžu srovnat v hlavě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama