Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, ale vcelku vtipná blbinka. Norisová, Bydžovská a Klepl celkou kvalitu teda hodně vyzvihují. Naproti tomu Kramár a Šišková by se měli vráti z5 do SR. Oceňuji i docela pěkné záběry z leteckého prostředí. Rozhodně to není seriálová událost roku, ale zas tak špatné to taky není,takže mě těch 25% docela zaráží... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som naozaj len pár častí, ale nezdalo sa mi to také strašné... Má to svoje chyby, ale inak súhlasím s Pražákom. Keby si viacerí dali námahu zamyslieť sa a porovnať Letiště s ostatnými vychytenými českými seriálmi, možno by tu toho odpadu bolo menej. Ale chápem, hádzať všetky seriály do jedného vreca (kde hnijú Rodinné putá), je dnes “in”. V opačnom prípade nerozumiem, prečo má napríklad Ranč u Zelenej sedmy 60% (osobne som nikdy nezniesla dívať sa naň viac ako dve minúty). ()

Reklama

hdriver odpad!

všechny recenze uživatele

Momentálně určitě ten nejdebilnější seriál jaký se vysílá v hlavním čase.Je mi upřímně líto těch 800000 lidí kteří s ním tráví večery.o tom, že někdo považuje za inteligentní vyrobit třem nebo kolika hercům vadu řeči už snad ani nemá cenu se zmiňovat...ad 7.11.- naprostá a totální sračka s plynulým přechodem do ještě větší sračky(to už ani nevim jak jinak to popsat) .ad 14.11.-a všichni jsou těhotný a Sobota je hňup. ()

Martyr odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som mal cítil určitú antipatiu k telenovelám. Ale to čom mal možnosť vidieť dnes, presiahlo všetky medze. Za tak trápny únos lietadla, "scenár a herecké výkony" by sa nemusel hanbiť ani Ice-T a to už je čo povedať. Kramár zo seba na staré kolená robí totálneho dementa. Aby časom nezačalo byť módne "..ty si ako debilko z českej telenovely..."Proste totálny odpaaaad! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda snad jen za tu neutuchající vytrvalost, všech těch tvůrců, který tento seriál živý, a nás jím vždy dvakrát do týdne vesele obhospodařujíc. Bohužel..? Stále stejné, rádoby na rychlo stvořený a na oko zajímavý příběh avšak naprosto plochý, na rychlo postavené interiéry a světe div se, nic nového natož světoborného, ale zas na české poměry lehčí podprůměr, netřeba víc představovat..To bylo je a ještě nejspíš hodně dlouho bude to naše-vaše české Letiště..Když slyším mluvit-nebo zde spíš koktat Zuzanu Norisovou, tak si tak říkám bože můj chudák holka, do čeho jen se to zas namočila.. A také se divím tomu že jí to ještě za tu dobu nezůstalo..-:)) Herci jako Švehlík nebo Dvorská-tak těch je mě zde opravdu moc líto, ale bez práce holt nejsou lowe-:)) Název Letiště je zde, snad jen díky té soukromé letecké společnosti, jinak je zajímavé že žádné to opravdové letadlo jsem zde zatím ještě neviděl-:)) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)
  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)

Reklama

Reklama