Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher má stejnou tradici jako mongolská opera. Po velmi slušném kousku Někdo tam dole mě má rád tu máme další pokus o českou vybíjenou. Jenže tohle se tedy rozhodně nepovedlo..... Osoby a obsazení: Kopyto, Jelito, Platíto, Blbý a Blbější, Ryba jménem Vanda, Mladej Uhrin, Dana z O.V.R.Z., lemploidní Polda, říďa s fixací na baby z Playboye, generál Hvězdné pěchoty a disgrafik v masce a s kudlou. Dialogy? Jeden citát za všechny: "Tééda.Co tady děláte?" "My jsme přišli." No, to by neřekl němej, kdyby mu hubu rozbil. Fakt perla. Překvapení se nekoná, tohle je nezastavitelnej filmovej průjem. P.S. Možná přijde i major Zeman. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher z kterého jeho amatérismus jen září na všechny světové strany. Vůbec vlastně nechápu jak něco takového může jít vůbec do prodejní distribuce. Děj naprosto stupidní a neskutečně natahující, kdy postavy běhají z místa na místo bez sebemenšího logického uvažování a cíle jak afektované kozy na porážku. Dialogy vycucané z nějaké žumpy až jsem se i párkrát musel nad jejich debilitou zasmát. Určitě je musel sepsat někdo z prvního stupně základní školy, pač jsou fakt extrémně geniální. Nejkomediálnější však zůstávají vraždící scény, kdy po každém bodnutí nožem zvukař využil totožných zvuků jaké jsou využívány v počítačové hře Counter Strike. Už jen chyběly nápisy Double Kill či Killing Spree. No a vlastně bych mohl takto kritizovat donekonečna a nenašel bych jeden jediný kladný důvod proč by jste tomu to braku měli věnovat svůj čas. ()

Reklama

venom14 odpad!

všechny recenze uživatele

Já viděl Vřískot,já vím o jaký film se náš debilní režisér snažil.Proč se snažil napodobit klasiku?Herecké výkony méně než nulové,kamera více než otřesná,atmosféra uspávající,pár nechtěně vtipných momentů.Sračka nejvyššího kalibru,pro kterou je označení odpad lichotka!Jěště musím dodat,že jestli chcete dobrou komedii,sežeňte si tohle,smíchu bude víc než dost! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

ZPOVĚĎ FANOUŠKA. Tenhle filmový trash mělo mé estetické oko za trest! Znáte ten pocit, když vezmete rybičku nebo nějaký jiný nožík a čepel nože rozžhavíte nad kostelní svíčkou a v rozestavení duchovních hodnostářů církve Podzemního chrámu v rozpětí cípů pentagramu si nůž podáváte z ruky do ruky a rituálně přikládáte na předloktí, abyste stvrdili svou účast na pohanském rituálu... znáte? To je dobře, protože si tak snáze dovedete představit, jak se škvaří kůže. Prakticky se mění v blátivou sračku a stříká na všechny strany od rozžhavené čepele. Proč to ale říkám?! Tohle se stalo s mým (poněkud menším) mozkem. Proměnil se během sledovaní tohoto hahaslasheru na blátivou sračku a rozstříkl se všude kolem. Lítalo to z nosu, z uší a něco mi nateklo i do krku. Ale nebojte, to jsem vyzvracel. Pak jsem zvracel až do konce. Bylo toho opravdu hodně. Nejvíc jsem blil, když ty naprosto šeredné herečky klopýtaly chodbami a nechaly do sebe bodat - bohužel nožem. Úplné gejzíry blitek ze mě stříkaly, když při tom běhu děvčata řešila, kdo je vlastně tím komickým bodačem. Při grandiózním finále jsem už měl přeřezaný achilovky, abych se nemohl dostat k telefonu a přivolal si pomoc. Ano takový debil jsem. Když běžely titulky, odřezal jsem si bradavky a spolkl je pro štěstí. Budu ho potřebovat. Pan Kučera má prý takových počinů vícero. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je škoda, že starý Kučera nedal synkovi víc peněz! Moci si tak dovolit zaplatit pár nafukovacích panen, jejichž zděšené "O" by dokonale vyjádřilo tu hrůzu okamžiku, kdy by do nich zakuklený Kučera před kamerou píchal maminčiným nožem na stejky, casting by byl dokonalý a dialogy oscarové! Nic naplat. Na herce už nezbylo, všechno sežral pronájem fotříkových kanclů, a tak musel chudák Tomáš naverbovat za piko pár děcek ze septimy a donutit je říkat věty, které by normálně nevypustil z huby ani retardovaný narkoman, protože by nedávaly smysl. A tak první český slašer v pizdu pašel, ale Tomášek je zajisté na sebe strašně pyšný. A rozhodně má na co, protože tak dementní zvratek by snad nevyblil ani Asylum films! Vím, že DVD smažku má už dneska doma skoro každý, ale docela by mě zajímalo, kdo šukal všechny ty trafikantky, že se to objevilo na pultech vedle opravdových filmů! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno