Reklama

Reklama

Rychlí a zběsilí

  • USA Fast & Furious (více)
Trailer 3

Dominic Toretto je stále v čele gangu pirátů silnic. Jenže cítí, že bude brzo dopaden, a tak chce zmizet, aby neohrozil lidi ve svém okolí, především svou lásku Letty. Tajně utíká do Dominikánské republiky, aby se tam schoval. Letty se nechce smířit s tím, že ho nikdy neuvidí, a tak se spojí se starým známým Brianem O' Connerem, který se s kolegy snaží dopadnout drogový kartel vedený Antoniem Bragou. Pokud mu Letty pomůže dopadnout Bragu, tak bude Dom osvobozen. Letty nabídku přijímá. Když se Dominic dozví o smrti Letty, vrátí se do Los Angeles hledat jejího vraha. Oba bývalí kamarádi se musí utkat s drogovým bossem Bragou. Sejdou se na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (904)

larelay 

všechny recenze uživatele

Prvoplanova dementna sracka (pardon za vyraz), ktora splnila svoj ucel. Zarobila tazke bubace, navratila uhasnutym hviezdickach opat ich 15 minut slavy a namakani chlapci si ziskali srdiecka pubertalnych pipeniek... Film ma vsetko, co si presne tento zanrik vyzaduje. Krasne tela, blby scenar, akciu, smrt milovanej osoby, pomstu, sympatie s kriminalnikmi, ktori vlastne ani nie su zlocinci, lebo ich mame radi a je nam to jedno a sentimentalny koniec na zaver. Slubujem, ze sa uz nikdy viac nedam nahovorit a budem sa radsej venovat svojim nizkorozpoctovym dramam. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jsem čekal. Když už nechybí původní obsazení a celé to vypadá konečně jako důstojné pokračování, ukuchtí scénáristé něco šíleného, čemu říkají scénář a na to namotají nějaká ta auta, šílené digitální honičky v tunelech a klasicky chlapské charisma Walkera a Diesela. Nefunguje to. Pro milovníky aut to bude utrpení, protože opravdu kvalitních honiček je tam pouze pár. Pro fandy akčního filmu to bude rovněž tvrdý oříšek, protože akce je tam hodně, nicméně nestojí za nic. A pro fandy hlavních protagonistů to bude jen smutná nostalgická vzpomínka na první a jediný originální díl. Velice nepovedená věc. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

My, matadoři ošlehaný tisíci kilometry na kultovní české dálnici D1 se nad tou klidnou a bezpečnou jízdou v tomto filmu vždy pousmějeme a myslíme si svý. Ach amíci, kdyby vy jste znali české silníční poměry, kde v ostrejch zatáčkách Českýho Švýcarska debil v kloboučku, s lupama na očích nevahá ve svý škodě favorit předjíždět Audi A8, vzali by jste si tyhle svoje rychlozběsilovky a podávali je jako sladký bonus k dortíčkům pro slečinky. Měl bych pro film pochopení, ale to by se v něm muselo nacházet mnohem víc scén jako byla ta úvodní, takhle to je jen další typickej americkej akční tucťák. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vůně benzínu, namachrované kecy, krasotinky se zařezanými kalhotkami, mentorské kecy, stupidní závodění za plného provozu, modlitby u jídla a zjištění, že učebnice fyziky pro žáky sedmých tříd základních škol má stejnou hodnotu jak homologace turbodieselu od Volkswagenu. Když se podívám do zpětného zrcátka Dieselova lesklého temene, vidím to samé pořád dokola.. Pardon, vlastně tam byla jedna novinka. Doteď jsem si myslel, že se kutálející cisterně umí vyhnout jenom děda Drchlík.. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Protyp filmu, ke kterému musíte přistupovat s prázdnou hlavou. Tu já měl. I tepláky a vytahaný triko. A taky perfektně vytvarovaný kouty, jelikož při každé srážce jsem si chytal za hlavu. Každý škrábanec jsem prožíval, jako by se jednalo o moje auto, což nebylo. Ale asi jsem v tomhle směru až moc velkej cíťa, když obrečim i auto, který není moje :D Vin Diesel je machr a potřeboval by pořádnej film, aby se dostal někam výš, protože on na to má. A i když si teď zpětně přemílám R&Z, mám z toho dobrej pocit. A není to jen tím, že z úvodní scény jsem byl v sedmém nebi.... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (32)

  • Daryl R. Alison, majiteľ firmy Kaizo Industries, ktorý pre film dodal spomínaný GT-R R34, bol obvinený z nezákonného dovozu rozobratých vozidiel Nissan Skyline, a potom tieto diely používal v autách produkovaných v spoločnosti Kaizo Industries. Autá neskôr dostali falošné VIN číslo. Týkalo sa to aj auta použitého vo filme. Takéto exotické japonské autá vo všeobecnosti nie sú povolené v Spojených štátoch, pokiaľ nie sú upravené a spĺňajú normy pre ochranu životného prostredia a ministerstva dopravy. Pre potreby natáčania bolo v skutočnosti použitých až 8 áut. Z toho 7 sa používalo na akčné scény, kde hrozilo poškodenie. Išlo o klasické Nissany Skyline R34 s upraveným vzhľadom ako GT-R. (PATWIST)
  • V čase 37:26 při závodu o místo Bragova (Robert Miano) řidiče prohlásí jeden ze závodníků: "Tak jak se ti líbí můj zadek?" Závodník za ním mu odpoví: "Máš ho černej," přestože jej nemohl slyšet. (A7X92)

Související novinky

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Vin Diesel a rychlá kola

Vin Diesel a rychlá kola

10.05.2009

Ne, tohle není novinka o pátém pokračování série Fast & Furious (ačkoli scénárista Chris Morgan už byl studiem Universal oficiálně pověřen napsáním dalšího dílu a umístěním děje do Brazílie).… (více)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (více)

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Reklama

Reklama