Reklama

Reklama

Preacher

(seriál)
  • Česko Kazatel (neoficiální název) (více)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 33 h 48 min (Minutáž: 40–60 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, W. Earl Brown, Joe Gilgun, Elizabeth Perkins, Ruth Negga, Lucy Griffiths, Tabatha Shaun, Jamie Anne Allman, Brian Huskey, Ricky Mabe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(43)

Jesse Custer, kazatel v jednom malém městě v Texasu, je dosti složitý případ. Má ho v moci jakási tajuplná entita, která mu propůjčuje nadpřirozenou sílu. Custer se ve společnosti své bývalé přítelkyně jménem Tulip a Ira Cassidyho vydává na cestu, aby - a to je míněno doslova - nalezl Boha. (AMC Czech)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (29)

On the Road (2017) (S02E01) 

Ušlo to, ale radostí z toho neskákám. Hlavně že opět vidím sexy Tulip, ta mi chyběla nejvíce. ()

Mumbai Sky Tower (2017) (S02E02) 

Překvapivě si to drží tempo, ale ta krev a vnitřnosti jsou dost na sílu. ()

Damsels (2017) (S02E03) 

Zdá se mi to, nebo se tady nestalo vůbec nic? Jen samý teaser na věci budoucí..a ten Hitler? Omg. :D ()

Viktor (2017) (S02E04) 

Ze začátku jsem se poměrně nudil, jenže pak se to neskutečně rozjelo. Hlavně od hlášky, že i Dinklage lítá business :D A závěrečnej fight byl vyloženě boží! A pak samozřejmě jako vždy neuvěřitelně sexy Tulip. Jen ta linka s Prdelmanem mě moc nebaví a Hitler je vyloženě trapnej. ()

Dallas (2017) (S02E05) 

O hodně slabší než minule, v půlce to na mě dolehlo, ale konec byl suprovej a Viktora jsem si tam celkem oblíbil, škoda. ()

Sokosha (2017) (S02E06) 

Tak tohle mě bavilo docela dost. Sice mi pořád přijde, že příběhově se to absolutně nikam neposouvá, ale to jak Jesse vyřešil pistolníka bylo cool..akorát je jasný, že ho zanedlouho někdo najde, nebo se z toho nějak dostane, já bych to řešil jinak, třeba bych ho nechal sloužit čištěním odpadků u silnice :D Jinak potěšila Cassidyho linka.. ()

Pig (2017) (S02E07) 

Herr Starr se mezi mé oblíbené postavy zjevně nezapíše. Ale odsýpalo to poměrně dobře tentokrát. Lítající prase dobrej mindfuck, ale asi si to tvůrci vymejšlej jak se jim chce bez nějakýho vyššího smyslu. ()

Holes (2017) (S02E08) 

Ušlo to, ale opět se řeší naprosté kraviny a vůbec netušim, jak to vůbec bude gradovat. A Peklo mě vůbec nebaví, ta alternativní scéna Prdelmana byla fakt wtf. ()

Puzzle Piece (2017) (S02E09) 

Divnější a divnější. BRAD, co to bylo? Já myslel, že je to blob, co napadl to policejní auto :D No naštěstí chyběla linka s peklem, ale ačkoliv mi to poměrně rychle uteklo jsem si ani z tohoto dílu nic extra neodnesl. ()

Dirty Little Secret (2017) (S02E10) 

Jo přesně jsem čekal, že z potomka Ježíše udělají dementa, ale až takhle? :D A slečna agentka mi víc sedí v té civilní poloze, škoda, že taková není pořád. No někdy si musim přečíst komiks, jelikož mě fakt zajímá, jestli na rozdíl o seriálu o něčem vůbec je :D ()

Backdoors (2017) (S02E11) 

Peklo hrozně trapný a pořád to nenabralo žádnej směr. To je to fakt celý o tom, že bydlí v hnusným bytě a stávaj se jim divný situace? :D ()

On Your Knees (2017) (S02E12) 

Konečně jsem se docela dobře bavil, jeden z nejlepších dílů řady (což ale furt není žádné terno). Nebejt Tulip, tak už jsem to asi dávno vzdal. Takhle mě alespoň zajímá, jestli a jak to vygraduje a jak tvůrci zpracujou satanáše. ()

The End of the Road (2017) (S02E13) 

Sakra, já už čekal, že z koupelny vyjde Starr a ono jen blbý světlo :D Jsem zvědavej, co bude Tulip, hádám, že fanouškům extra chybět nebude, mně extrémně. ()

Angelville (2018) (S03E01) 

Vůbec nerozumím, co se tu děje..Možná by mohli malinko zracionálnět.. ()

Sonsabitches (2018) (S03E02) 

Konečně se to pořádně rozjelo. Jsem zvědav, jestli i tentokrát budu mít pocit, že se tu ale absolutně nic neděje a nikam se to neposouvá, zatím ho ještě mám.. ()

Gonna Hurt (2018) (S03E03) 

Ty kráso. Konečně huba na drát. Asi bych si měl přečíst předlohu, protože furt netuším, o čem hlavně Preacher je.. ()

The Tombs (2018) (S03E04) 

Ten začátek byl natolik boží, že prostě musim dát plnej počet. A taky se konečně vrátil Pistolník. Bude to velký ()

Les Enfants du Sang (2018) (S03E06) 

nářez! Prdelman, Cassidyho novej kamarád..Je se ještě na co těšit.. ()

Hilter (2018) (S03E07) 

Hilter spíše srandovní, mohli by na tom trošku ubrat. Už se těšim až zas Jesse získá Genesis. Nejvíc mě teď asi baví linka s Cassidym a "Drákulou," teda než spolu vlezli do rakve. :D ()

The Tom/Brady (2018) (S03E08) 

Spousta wtf twistů. Jsem zvědavej, jak to celé dopadne..:D Kdyby někdo měl čas, může mi vypsat, o čem je vlastně komiksový Preacher..:D Nějak mi tu přijde, že se jen přešlapuje na místě... ()

Související novinky

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

10.10.2010

Nakonec to zřejmě všechno bude jen víření mediálních vod před premiérou jeho mysteriózního thrilleru Black Swan, ale momentálně to vypadá, že Darren Aronofsky je na roztrhání. Byla mu nabídnuta režie… (více)

Škrtáme a odsouváme na neurčito

Škrtáme a odsouváme na neurčito

21.04.2010

Začalo to včera Hobitem, dnes to bude horší. Nedávno dal od nové bondovky ruce pryč Sam Mendes, protože už asi věděl, co bude následovat. Než se studio MGM vzpamatuje, agent 007 si může vzít… (více)

Reklama

Reklama