Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé sa Wingard rozhodne nevyhýba (odhalenie zradcu vo vlastných radách, dôvod prečo sa to všetko deje, neschopnosť hrdinky zabiť omráčeného vraha a radšej ho následne nechať ujsť). Miestami dosahuje predvídateľnosť takých rozmerov, až je to jemne trápne. Nie je to úplne zlé, niektorí herci sú fajn, výprava domu v nočnom lese OK, takisto drsné scény OK, ale slušný home invasion potenciál ničia nechutné schválnosti (nefungujúce mobily) a nelogické správanie hrdinov (väčšinu úmrtí si spôsobia sami, keby boli niekde zalezení, nič by sa im nestalo). Absurdne pôsobí celkový zmysel „toho všetkého“. Keď som sa dozvedel, prečo sa dialo to, čo sa dialo, tak som sa začal nechápavo klopkať na čelo a pýtať sa „a to prečo takto komplikovane, nestačil požiar?“. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovací invazivní exploiter, kde je terčem jedna povedená rodinka a který měl na to dopadnout velmi dobře, ale zklamal. Konkrétně jsem měl problém s řadou detailů spojených s chováním postav (když už se to tváří realisticky), absencí emocí (vám snad sešlo na osudech většiny postav?), bohužel i nevyužitým hororovým potenciálem vrahů v maskách a slabou atmosférou. Naopak vyplatí se to vidět kvůli pár slušným krveprolitím, badass hlavní hrdince a nakonec zajímavému překvápku. Takže rozhodně nelituji, že jsem YOU'RE NEXT viděl, nenudil jsem se, ale jednou bohatě stačí a nijak to nerezonuje. Vím, že někteří by krutě nesouhlasili, ale já stejně říkám "je to měkký". ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani né tak zklamání, jak spíše chytání se za hlavu nad promarněným potenciálem. Home invasion žánr miluji,zejména proto,že obvykle první půli sledujeme od útočníků psychický tlak na oběti a ve druhé půlce sledujeme jejich likvidaci. Zde byla pouze ta likvidace,což mě lehce zamrzelo. Gore mi také nepřišlo příliš výrazné,vraždy mi přišly docela stereotypní,nepočítám závěrečný intezivní masakr,který měl koule,kdyby se celý film nesl v duchu jako posledních 10 minut, tak nejspíš skáču radostí, ale jinak atmosféra a napětí funguje skvěle,zvraty solidní,ale dalo se vytěžit více.Snad po druhé projekci přehodnotím výše. 75% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak z toho hodnocení fakt nemůžu. :-D Ale né, chápu, že každý má jiný pohled a každému sedne něco jiného. Podle mě je na tomhle filmu hloupý naprosto všechno a ten motiv, který tu všichni vychvalují, je snad ještě dementnější. Krom toho ti vycvičení zabijáci s holýma rukama jsou evidentně profíci :-D. 1 hvězdičku dávám za poslední dialog, ten konečně přinesl něco oživujícího po 85 minutách prapodivného chování postav a otravného řvaní. Palec dolů :/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama