Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (více)
Trailer 1

Film předchází událostem původního snímku Texaský masakr motorovou pilou (1974) a přiblíží nám zrod legendárního masového vraha, známého jako Leatherface (Kožená tvář). Dospívající Leatherface uteče z psychiatrické léčebny spolu se třemi dalšími pacienty a unese mladou zdravotní sestru. Na stopě je jim však muž zákona toužící po pomstě. (Spidey3)

(více)

Diskuze

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Dymatize

Vsak kazdej remake toci jen pro zisk :-) Je to komercni prumysl. Ale jsou ti, kteri kdyz uz to toci, tak k tomu maji vztah a toci srdcem. Napr hory maji oci 2006. To je ale jedna z vyjimek, kdy je remake lepsi nez origos.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Dymatize

Dymatize (hodnocení, recenze)

Deratizer

O tom chystaným hororu sem ani nevěděl, díky za typ btw. Jinak je pravda že remaky bývají slabší, stejně tak u filmů jsou z obrovsky většiny pokračování jako dvojky nebo trojky výrazně slabší než původní film. Ale např. u Halloweenu se mi o dost víc líbily remaky od Roba Zombieho a tady u Texaskáho masakru ty z roku 2003 a 2006. Má to prostě lepší atmosféru a masky.. o příběhu pak nemá cenu mluvit protože ten je z 90% už danej, záleží pak jak to zvládne režisér. Protože posledí Texas Chainsaw 3D byl absolutní brak. Jen chci říct, že není žádnej důvod nechávat takovýhle série u ledu..to že se najde blbec co chce něco vytěžit na kvalitní sérii a natočí pod tím jménem sračku jako posledně, to už je věc druhá.

na příspěvěk reagoval Deratizer

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Dymatize

To ze rada remaku je tradicne mnohem horsich nez originaly je pravda. Nerikam ze to je vzdy a ze se jedna o tento tuto serii. Taky se na toto kouknu az to vyjde. A chapu proc to furt toci, ale netesim se na to nijak zvlast, protoze to je uz ohrany a furt dokola o jednom a tom samym. Vic jsem zvedavej na toto http://www.csfd.cz/film/256059-see-no-evil-2/diskuze/  A k tem remakum tolik, ze original jako takovej zadnej remake nekazi, ale treba horor Oko mnoho lidi videlo prvni americky remake a pak original a videt original po remaku uz nema kouzlo a ani to moc ldi nelaka uz pak.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Dymatize

Dymatize

Dymatize (hodnocení, recenze)

Přesně tak, není jedinej důvod proč to nechat u ledu a netočit nový díly pokud je pořád dost lidí který to zajímá a chtějí se podívat. Takový prupovídky, že to kazí originál atd. jsou bullshit. Protože nový remaky nemají vůbec žádnej vliv na filmy se stejnou tématikou který se natočily před 40-ti lety. Pokud tě to nezajímá tak běž a podívej se na něco co tě zajímá, ideálně bez těch obvyklích řečí.

na příspěvěk reagoval Deratizer

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Lukyn5

Zato v originále to bylo všechno naprosto realistický. Z pily se mu hulilo že člověk čekal kdy se konečně zadře. Když už skoro zabil hlavní hrdinku tak mu najednou pila chcípla atd. Remake není špatnej ale na originál nemá. Největší kokotina byl Masakr v Texasu.

Lukyn5

Lukyn5 (hodnocení, recenze)

Původní film T. H. je opravdu úžasnej, když frajér běhá 30 minut po lese a rve to naplno a pořád s tím benzínem dojede až na Šumavu.. kokotina je to

na příspěvěk reagoval Dymatize, Žralok

jurasino

jurasino (hodnocení, recenze)

Martin741

Nejlepší je podle mě TCM(1974) originál, na druhém místě TCM 2(1986), pak remake 2003, pak beginning 2006, pak TCM III (1990), pak TCM 2013, pak 1994 Return of the TCM.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Mne asi tiez najviac original od Tobe Hoopera, a rymejk moze byt. Aj ten z 2006 -ho roku.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Martin741

Mě se líbil spíš remake z roku 2003, žádný masakr není pro mě peckou.. ale ty lepší 4* jsem tomu z r 2003 dal..originál je slabší, nezaujal mě, slabé 3*

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Fakt to má vzniknút v roku 2014 teda tento rok ? Nieje to zasa nejaký výmisel típka z csfd ?

jurasino

jurasino (hodnocení, recenze)

hladass

Tak když jsi vždycky nasraný tak se na to radši přestaň dívat. Jinak je tady spoustu lidí kteří se na nový díl těší a jsou s ním spokojení. Jestli film vznikne nebo nevznikne tobě nijak neuškodí, originál zůstane originálem a nijak ho to nezkazí, maximálně se ti může poškrábat ten disk ale to ne vinou toho že vyšel nový díl. Na druhé straně pokud film nevznikne tak takoví jako já přijdeme o skvělý filmový zážitek a pokračování naší oblíbené serie.

hladass

hladass (hodnocení, recenze)

jurasino

Proč někomu vadí, že se točí nové díly? Protože jako fanoušek série se na nový díl s určitou nadějí na slušný film (ano, vím, naivní přístup) podívám a prakticky vždy jsem nasraný... Nejde o to, že v rámci série to jsou sračky, ale o to, že to jsou všeobecně špatné filmy, které se snaží parazitovat na "Zavedené značce"... Viz. Hellraiser...

na příspěvěk reagoval jurasino

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

beba789

Mne to teda, jako detail příjde. Kolikrát koukám třeba na akční filmy, který jsou totálně mimo realitu a fakt úplně v jiné dimenzi, tohle cos vyjmenovala je o proti tomu nic. Tim nic nesrovnávám, jen říkám, že pokud by se nakonec člověk měl řídit ve filmech realitou, nedokáže se u toho tolik bavit. 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

beba789

Kdybych měl rozebírat takovéhle detaily, tak si žádný film neužiji. Každý tohle vidí jinak a nikdy nemám u filmu zapnutý mozek. 

na příspěvěk reagoval beba789

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Realistický to není ani trochu. Jestli ti tohle přijde realistický, tak to potom lituji tvé přátelé, jestli se s nimi někdy dostaneš do takové situace a taky lituji ty, kteří s tebou bydlí, když ti přijde realistický vzít domů cizí lidi :-D . A na to, že to przní originál si odpověděl za mě tím, že jsi napsal, že Leatherface není hlavním záporákem, přitom ON má být hlavním záporákem. Další mínus, co táhne film dolů.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

beba789

Na druhou stranu strach těch lidí jsem věřil a ten cápek, co hrál Texaského, zmocnil se ho prvotřídně, věřil jsem mu úplně každé gesto. A něco ti povím, je to celkem realistický. Kdybych si měl vybrat, tak nechám chcípnout kamarády. Tahle doba je úplně na hovno, člověk nemá komu věřit. Co ten z benzínky, jak ho nabrali!? Choval se přátelsky a podívej, jak to dopadlo. Rodina má být na prvním místě. A když se to tak vezme, i toho policajta chápu. Pokud Texaský přestane masakrovat a bude se o něj starat ta jeho příbuzná, ať si dělají co chtějí, dá se říct, že Texaský nebyl hlavní zápornou postavou. Navíc tenhle díl má atmosféru, protože opakuje to, co jsem viděl v minulých dílech a to mne strhlo. Nenudí to, tempo je solidní, hudba je úplně trefná a herci i když slabší, a postavy jsou divné, jejich reakce jsou racionální. Jediný co mi vadí, je příběh. Je až moc smyšlený a není to o Hewittovi. 

na příspěvěk reagoval beba789

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

jurasino

Třeba proto, že tím przní originál? Vždy't v TCH 3D byl Leatherface jen bezmozek a celé to bylo plné nelogických věcí. ( př. Do domu si pustí cizího člověka, holce vyvraždí kamarády a ona se s ním pak spojí, protože je to "rodina". A jejich mnohem více.) V hororech je často nelogické chování, a nic proti tomu nemám, patří to k tomu žánru, ale v tomhle díle to už bylo až nad míru stupidní.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Reklama

Reklama