Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 2
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tu verzi dvojky z Navrátilem bych chtěl sehnat, kdyby o ní někdo věděl, dejte mi echo please :-) Ta se Šťastným je na howno.

na příspěvěk reagoval anderson

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

V jedničce ho daboval Svatopluk Schuller.

Ve dvojce to byli: Antonín Navrátil (VHS) a Jan Šťastný (DVD, BD)

Ve trojce to byl: Ivan Richter (VHS a kino), Marek Libert (MGM,Prima-režisérský sestřih), Rudolf Kubík (DVD-režisérský sestřih), Vilém Udatný (Blu-ray- kinoverze- dodabování scén, které nebyli na dvd kde ho daboval Rudolf Kubík)

A v remaku to jedno slovo daboval Martin Stránský

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Kecám, před lety jsem viděl prvních 5 min dvojky. Ashe myslím mluvil Jan Štastný. Jako dábéra ho mám rád, ale k Ashovi se hodil asi jako elastický kalhoty s výstřihem v rozkroku na nohy jeptišky.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já mám jedničku s tím jednohlasým dabingem do dneška a jinou verzi bych si ani nepustil. Nostalgie je děvka :-)

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

A kde tvrdím, že je originál špatný? O několik komentářů níže jsem měl stejný argument jako ty :D Když vezměš v úvahu co všechno museli obětovat aby ten film vůbec vzniknul (opustili je herci, měli problémy s materiálem) dělali na tom několik let, což by za normálních okolností nebylo možné, kdyby to opravdu nebyl amatérský snímek než cokoliv jiného.

Uživatel pajmič666 smazal svůj příspěvek.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

pajmič666

Tak argument, že remake musí být lepší, protože měl větší rozpočet a lepší triky, je blbost, protože právě ta "amatéřina" dělá z ED onen kult, kterej na něm máme tak rádi (samozřejmě nejen to, ať mě nechytáš za slovo).

Hele, kašlem na to, já nikomu nebudu cpát, ať změní názor, ale prostě originální díly jsou svým způsobem dokonalý, remake je "jen" nadprůměrně dobrej horor.

 

Bloody: Seroš je pro mě jak zjevení, v něco takovýho jsem fakt snad ani nedoufal, spokojenost jak hovado :-) Kéž by to mělo nějakej větší úspěch a Raimi a Raimi (a klidně i třetí Raimi) spolu s Campbellem natočili pokračování Armády temnot.

na příspěvěk reagoval pajmič666, pajmič666

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Pilda17 , renegad

To byl také důvod proč jsem to nikdy neviděl v češtine. Pouze a jen originály. Hádám, že pokud to nadabované je, tak to stejně stojí za ustřelenou deadite hlavu :)

na příspěvěk reagoval Pilda17

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Z principu nízkorozpočtový dílko z 80 let. nemůže být lepší, než  film s milionama dolarů a moderní technikou. Remake je stejně tupý, jak z hereckého, tak koncepšního hlediska, stejně jako první díl, ve kterém mimochodem Ash nebyl tím ASHEM, kterého známe. Plus masky dnes již logicky nepůsobí dokonale, takže tomu není vlastně co vyčítat. A chceš stromy lezoucí do tělních otvorů bezbraných dívek? Internet je toho plný, stačí ti jen minuta tvého času! Hentai, Japan porn, máš toho dost :)

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Bloody13

Přemýšlel jsem, jestli tam něco takovýho bylo... :-) Ale i kdyby tam byl smrk se znásilňujícíma veverkama, tak originál je prostě jen jeden... vlastně dva... no vlastně tři :-)) (ED 1, ED 2, Within the Woods).

Jinak mně se remake líbil, kurde dal jsem tomu čtyři hvězdy, ale celou dobu, co jsem na to čuměl, jsem si opakoval, že nekoukám na Evil Dead :-)

na příspěvěk reagoval Bloody13

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak je třeba si uvědomit, že jednička není profi film, ale naopak amatérskej film, kterej je tak profi udělanej, že přežil svou dobu. Ten scénář je samozřejmě dementní, což někde přiznal i Raimi, protože měli na 80 minutovej film asi 40 stránkovej scénář. A co stránka ve scénáři to minuta na plátně. Takže měli scénář o polovinu kratší a je pak jasný, že to nemůže mít nějakou skvělou strukturu, když improvizujou.

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Pilda17

v únoru to bude čtvrt století. Rodiče byli toho názoru, že pokud mě posadí před televizi, v níž běží hororové klasiky v jednohlasném dabingu, tak budu hodnej kluk. Až na ty noční děsy a můry to relativně zabralo :D

na příspěvěk reagoval Pilda17, renegad

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Dvojka je nejlepší, z jednoho prostého důvodu: obsahuje scénu s jelení hlavou :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

pajmič666

Promiň, ale... dej si facku.

Within the Woods je sice amatéřina jak Brno, ale i tohle je kurevsky děsivý, jednička je kvalitka jak fik, navíc bez komediálních prvků, dvojka je taková vymazlenější, Ash už je tu pořádnej badass, mno a Armáda temnot už je někde úplně jinde, ale jedním časem jsem jí měl nejradši, scéna, kde Ashe napadnou jeho menší já, je nezapomenutelná :-))

 

Nic proti remaku, ale kdyby se to nejmenovalo Evil Dead, bylo by to ještě lepší. Až tenhle seroš je pro mě zas řádnej ED se vším, co na něm mám rád.

na příspěvěk reagoval pajmič666

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wez

Tak sjeď Supernatural, tam taky ještě není konec, ale než se k němu dostaneš, to bude trvat nějaký pátek .. :D

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jo,jsou to celkem nervy,zvlášť po tom,co jsem zhlédl první díl,kterej mě totálně dostal-vyřešil jsem to tak,že jsem stáhl jinej seroš-Gotham,jenže ten mě začal taky drsně bavit a taky ještě není celej,takže z blata do kaluže..:-(

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

pajmič666

Já osobně jako jeden z mála i remake uznávám. Je to daleko brutálnější a jako remake si šel svou cestou a to je dobře. Kdyby remake ojel vše, asi bych byl nasraný. Béčkovost u klasiky je na tu dobu perfektní, béčkovost v tomto seriálu je také perfektní a i remaku byla perfektní ta brutalita. 

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama