Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já myslím, že tři série jsou tak akorát. První byla super, druhá už místy ztrácela dech. Do třetí jsem se ještě nepustil, ale tak je jasný, že ten potenciál není nevyčerpatelnej a pak to může dojet na to na co dojela většina seriálů, že nevěděli kdy mají skončit...

na příspěvěk reagoval Lacike, Pilda17

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Psychor

Na tebe samozřejmě nemá cenu vůbec reagovat, ale pro ostatní ... Zaprvý mluvím o seriálech, ty jsi vyjmenoval filmy a zrovna Alvarezův Evil dead i když neříkám že se mi nelíbil špica to nebyla a hodnocení mluví taky za své ...

A za druhé toto není žánr horor ale dalo by se to popsat kombinací žánrů co jsou vypsané zde, ta "komedie" je tam hodně důležitá ... Nevšiml jsem si že by tebou vyjmenované skvosty měly nějaký komediální nádech ...

A za třetí hodnocení zde - 84% - 237. nejlepší seriál 256. nejoblíbenější seriál a 85% na IMDB mluví za vše ...

Takže se můžeš jít akorát ty vycpat hororový experte se svými bláboly ...

Uživatel Paulie88 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ono to vlastně ani není žánr hororu, ale žánr hororové parodie, až komedie.  A v tom Ash vážně exceluje.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

84% mluví za vše. Každý asi neprohrdá, já rozhodně ne. Je vidět, že nemáš vkus, protože, když říkáš horor filmů Allien, Mother nebo Witch, tak k tomu není co dodat. Nejhorší horory a filmy posledních let a ty je vyzvedneš.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Paulie88

Děláš si z nás legraci? Jakožto zdejší hororový expert jsem četl již mnohé, ale tolik nesmyslů napěchovaných v jediném příspěvku snad ještě nikoliv.

Hororový žánr není, co býval? Vždyť právě nyní prochází zlatou érou. Alvarezův Evil DeadDon't Breathe, Eggersova Witch, Scottův Alien: Covenant, Aronofskyho Mother!, atd. Každý rok vznikne přinejmenším jeden horor, který se nesmazatelně zapíše do dějin kinematografie. V omezené míře jsme mohli tento jev naposledy pozorovat na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let 20. století. Následně hororový žánr upadl do několika desítek let trvající stagnace, ze které se začíná probírat až v roce 2007. Španělsko-francouzská vlna konečně přinesla tolik potřebné systematické oživení a vytvořila živnou půdu pro současný rozmach žánru.

Ash vs Evil Dead je žánrová špička? Vždyť cílem hororového žánru je vyvolat v divákovi pocit strachu, děsu či napětí, čehož v žádném případě nelze dosáhnout prostřednictvím situační komiky či přitroublých hlášek. Nezbytným předpokladem efektivního budování atmosféry je pak i realističnost a uvěřitelnost vykreslených situací, což se rozhodně neslučuje s abnormálním nadužíváním CGI krve.

Seriály jako Ash vs Evil Dead náleží do síně hanby hororového žánru. Jedná se o čistý brak, kterým každý opravdový fanoušek hororu pohrdá.

na příspěvěk reagoval Paulie88, Paulie88, hmyzovrah

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Pokiaľ to bude dôstojné zakončenie tak k tomu myslím netreba mať výhrady. Všetko musí raz skončiť.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak kdo čte blog Joshe Beckera, ví tohle už dávno:) Zcela evidentně se to vědělo dlouho dopředu, ale pustili to až teď.

na příspěvěk reagoval Lacike

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Lacike

Nechápu jak tohle někdo může napsat. Jasný že né každýmu tenhle žánr sedne, ale právě v tomhle žánru je ten seriál naprostá špička a v dnešní době kdy tenhle žánr už není co bejval ten seriál přišel jako naprosté zjevení , Bruce je prostě legenda :D každej díl jsem si užíval i jako fanda originálu, takže tohle budu oplakávat ještě dlouho ... Hned jak si předplatím HBO GO zase tak si dám maraton všech sérií ...

na příspěvěk reagoval Psychor

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak to mě fakt mrzí. Každou epizodu třetí řady, až teda na jednu, jsem si parádně užil. :(

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak jestli to minule bylo slabší, tak teď už to bylo vyloženě slabé. A to opravdu vyloženě všechno. Ani pořádná hláška, ani pořádnej fight, ani pořáný příběh prostě blbý.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

taky se mi to zda zatim nejlepsi, ale libili se mi i predchozi rady, fakt super, ze neco takovyho dali po letech dohromady.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Zatím každej díl ze 3. série mě bavil opravdu naplno. Tvůrci do toho letos opravdu šláply a každej moment je vskutku skvěle vypointovanej. Co myslíte jak to bude s Pablem?

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Nejlepší seriál všech dob! Nějaká Hra o trůny se může jít vysrat-)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)


Nováček vypadá jako badass a Pablíto zase výbornej :-) Jsem zvědav jak to půjde dál s Ashovým přírůstkem. Ta smrt se sice dala očekávat, ale to nevadí. Přesto jsem se zase výborně bavil. Ghost Beaters are back!

na příspěvěk reagoval Pilda17

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Druhá série slabší - Změnil minulost nebo ne?Pořád to nechápu - To by byl časovej paradox jako svině,když by nenašel tu knihu.Je to blbě vysvětlený - Ruby z minulosti skočila s nima zpátky?

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Zatim je jen malo co vytknout, ale ve treti cekam lehky propad. Ze by tri serie byli skvele, to se ni nejak nechce verit.

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama