Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele Pierre k tomuto seriálu (2)

Strážmistr Topinka (2019) 

Dobrý den, tady Pierre. Jsem sice zapřísahlý intelektuál, ale odsledoval jsem všech 13 dílů tohoto seriálů. Na začátku příjemné překvapení, ale velmi brzy šel seriál z kopce a ve výsledku byl možná až moc pohádkou.  Ale Jenovéfa Boková je pohádkově pěkná herečka a bavily mě ty upoutávky.:D Jestli jste ještě nevyrostli z her na četníky a zloděje, dívejte se na Strážmistra Topinku. ()

Zločin na poště (2019) (E01) 

Příjemné překvapení hlavně oproti filmu. Jenovéfa Boková je moc hezká a milá. . Dokonce i sám Topinka není tak otravný a páteční večer u notebooku s  touto dvojkou a kupou bonbónků na rozdíl od toho  minulého s trpaslíkem  nebyl špatný. Kriminální zápletka zas tolik nedrhne a jsem dost rád za Bartošku, který případně kdecos zachraňuje. Ale pořád to má dost vad a pořád je to tak nějak mimo realitu. Dá se to lehce shodit, ale je to celkem slušný rozjezd a zatím určitě lepší než film a druhá řada Martina. Hodnotit budu, až celý seriál. ()

Reklama

Reklama