Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ten Warrenovský svet mám rád. Celá tá mytológia okolo ich príbehov sa mi svojou atmosférou a rozprávačstvom páči. Iste nie je to také strašidelné ako druhá časť. Ale v rámci celej trilógie to krásne uzatvára dej. Mladí hrdinovia sú znesiteľní a sympatickí čo je asi najväčšia devíza. A úvod s ústrednou dvojkou sa nesie na rovine prvých dvoch častí Conjuringu. Bolo na moje počudovanie príjemné spraviť si exkurziu do pivnice artefaktov. Zaujímalo by ma nakoľko sú predmety vo filme totožné s tými zo skutočnosti. Za mňa spokojnosť. Bavilo ma to. A Madison Iseman je krásna. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Americkou Jolandu, prefíkanou podvodnici a vyhlášenou lakovačku slaboduchých požíračů horkých psů, babu Warrenovou, si vzal konečně čert a právě ji někde multiotvorově píchaj démoni rozžhavenými borovými šiškami. Tudíž bylo potřeba narychlo uplácat nějakou tryzničku. A povedlo se na výbornou. Řitní zvonek zacinkal potřetí a je to vskutku až ďábelsky nudně mučivé, démonicky otravné, čertovsky tupé, pekelně rychlokvašné a nutí to diváky slzet. Zoufalstvím. Nedivil bych se, kdyby po tomhle ve státě Konektikokot vzrost počet sebevražd umlácením se skřípajícími dveřmi, způsobených akutními melancholiemi ze zhlédnutí unylé řídké sračky, načež by film prohlásili za prokletý, uzavřeli do, pro sichr šest set šedesát šestkrát vysvěcené, hrobky svatého Pederasta a tu s vážným xichtem otevřeli až při natáčení strašlivého rebubůtu Return of Análbell 3 - 22:15 po zhlédnutí pojdeš. A tak velcí a ostřílení exogenitálové, spiriparazitisti a psychomédia, manželé Králíkárnovi, nechají svého divného fakana samotného doma, přičemž mu ostříleně naservírují klíče od své sbírky podvodných cetek k vydělávání na mentálech, což samosebou vede k okamžitému vypuštění cigánské barbíny z její kóje. Následuje jako obvykle strachy téměř nevydržitelných 100 minut jejího samovolného děsuplného přemísťování z obýváku do kuchyně a zpět, doprovázených hrůzným vrzáním nenamazaných pantů, do čehož bezcílně pobíhají tři nesvéprávné nezletilé piče a piští, než je konečně napadne zavřít toho Čakyho zpátky do výběhu a to martýrium ukončit. I když jim do toho na chvilku přiblble zabubají samurajské brnění, vlkosvrab a Trepifajxl, myslím, že například takové Teletabís bylo daleko strašidelnější. Vzhledem k dosavadnímu vývoji očekávám, že další inovativní díl ze sklepní vetešnické Králíkárny bude o té démonem posedlé, hnusné plyšové kolotočářské opici, která bude jen dvě hodiny v kuse urputně třískat k prackám přišitými činely. Čirá hrůza! ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

S-R-A-N-E-C, tenktokrát již potřetí! No dobře, přiznávám, že jsem první dva díly neviděl, ale po tomto třetím si nejsem jistý, jestli vůbec toto dvojité procházení kompostem absolvuji. Annabelle 3 není mysteriózní horor nebo thriller, jak je vidno v popisu. Jedná se o čistou rodinnou komedii. Ano, místo očekávaného děsu jsem se dostkrát přistihl, že jsem se bujaře smál. Bezmála hodinu a půl se koukáte na úmornou nudu, která v pozdější fázi přejde do přeplácané taškařice, kde hlavním charakterům přejete krutou a bolestivou smrt. Nejvíce jsem soucítil se spáleným růžovým dortem. V dnešních vedrech by nejednoho člověka pěkně osvěžil a potěšil jeho chuťové pohárky. Takže čím bych to zakončil? S-R-A-N-E-C, tenktokrát již potřetí!... a doufám, že i poslední... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě je pořád dvojka nepřekonána a i když další Annabelle není špatný film, rozhodně není ani nijak moc dobrý. U dvojky jsem míval mírná mrazení na zádech, ale tady se nic takového nedostavilo a přišlo mi to už hodně na sílu ukutané. Fanoušci by nejspíš měli vyrazit do kina, ale rozhodně nečekejte nadšení. Spíše film na jedno skouknutí, o kterém za dva dny nebudete ani vědět. Na tu chvíli to však stačí. Rozhodně je ale lepší než loňská Sestra. To bezpochyby. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Třetí díl logicky pokračuje v příběhu dvou předchozích dílů, ale s tím rozdílem, že z toho tvůrci místo duchařského hororu udělali takový skoro soft teen horor, u kterého se místy spíš bavíte, než děsíte. I tak si ale za ten nenápadně nápaditý posun film vysloužil tři pohodové hvězdy. Je to trošku jiné, než byste čekali, ale v rámci třetího dílu je to vlastně krok dobrým směrem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Když si Judy (Mckenna Grace) zapne televizi, můžeme vidět, že nějaká rodina dostala panenku, která má podobu skutečné panenky Annabelle. Tuto panenku dostala holčička Annabelle v předchozím díle Annabelle 2: Zrození zla (2017) od svých adoptivních rodičů. (Mytopyr)
  • The Ferryman (převozník) je založen na stejnojmenném řeckém mytologickém božstvu, které převáží duše přes řeku Styx do podsvětí. Umrlci platí za převoz zlatými mincemi. Mince také prominentně figurují jako artefakt ve Warrenově domě, kde je vyvolána entita Převozníka. (KGBelik)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama