Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

woody 

všechny recenze uživatele

Po příšerné jedničce a příjemné starosvětské dvojce jde o pomyslný střed. Má to pár silných okamžiků, ale jako celek to působí hrozně vynuceně. A nejvíc zamrzí ten NEVYUŽITÝ potenciál (to je ostatně problém všech Conjuring filmů, když nejsou od Wana), kdy ožijou všechny ty hrůzystrašné a zlem posedlé exponáty ze sklepa Warrenových, ale jinak neudělají lautr nic. Takový Carpenter v nejlepších letech by je nechal plenit město, Dauberman je nedostane ani ze sklepa. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trochu postrašit, ale hlavně moc nevyděsit, aby z toho dítka školou povinná neměla větší trauma. Daubermanův přístup zamrzí o to víc, že v tomto případě se děj odehrává, kromě jiného, ve Warrenovic sklepě, který je narvaný prokletými artefakty a dává kdejaké potvoře obrovský prostor pro nekalé rejdy. Jenže snaha udělat z filmu rodinný horor bohužel zvítězila. Bubákům tak stačí vlastně jen existovat a trochu vyvádět začnou až v závěru, chabé pokusy o lekačky nemohou cuknout ani s člověkem žánrem nepolíbeným a při zemi se drželi i maskéři. Plusové body přidává technická stránka, ale s tou je v případě conjuringovského universa počítáno a fajn byly i herečky. Protože mám Wanem stvořený svět rád, přimhouřím oko a vytáhnu třetí Anču na průměr, ale celkově jsem dost zklamán. 50% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč tohle vůbec vzniká ? Gary Dauberman debutuje 3. dílem Conjuring Universa a je to nejslabší článek podobně jako letošní La Lorona. Hodinu se neděje vůbec nic a jakmile začnou oživovat bytosti v závěrečné třetině, tak se na to alespoň dá koukat, ale o atmosféře či lekačkách nemúže být řeč. Natočeno až televizní formou a téměř vůbec mě to nebavilo. O ničem. 40% ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování Annabelle od Garyho Daubermana jsem nebral nikterak vážně, ale musím přiznat, aniž bych měl na nohách palečnice, že se mi to pro strach líbilo. Vera Farmiga s Patrickem Wilsonem jsou pro mě ostnatým drátem na hororovém dortu a jejich přítomnost mi vylepšila o pár záchvěvů smrtelné křeče karmu. The Conjuring je nepřekonatelně lepší, ale i tak jsem si tuto duchařinu užil k mé nesmírné potěše zbabělosti a rozhodně vím, že panenku Annabelle za žádných okolností doma mít nechci. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Psal jsem to již minule ale Conjuringovému vesmíru zjevně dochází dech. Je alespoň potěšující, že jsme tentokráte na to tvůrci jdou trošku jinak. Opět se nekoná žádný gore, spoléhá se jen na strašení a v hlavních rolích jsou teenageři. První hodinu se prakticky neděje nic zajímavého. Vůbec jsem nepochopil schované klíče od komnaty s démonickými rekvizitami. Ve finále jde Annabelle zpátky do skříně a jsem zvědavý zda ji v brzké době někdo vůbec chtít vytáhnout. 50% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Samurajské brnění, které se nachází ve Warrenově okultním muzeu, je založeno na démonickém válečníkovi Oni z japonské mytologie. (KGBelik)
  • Trailer obsahuje scény, ktoré sa do finálneho strihu nedostali. (EvilMatus)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama