Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (496)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Scénář snad dělal náhodný generátor slov, nebo umělá inteligence z poslepovaných situací a dialogů jiných filmů. Mnohokrát jsem si během filmu řekl, že tohle už jsem někde viděl. Marvel dokonce klesl tak hluboko, že začal kopírovat nejnovější DC filmy (krysy/mravenci). Za celý film také nepadne jediná zapamatovatelná hláška či situace, kvůli které bych si chtěl film znovu pustit. Přesto film rychle plyne a dokáže spolehlivě zabavit. Rozhodně lepší než Thor 4 a Black Panther 2, tam si Marvel sáhl na dno. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Další film rozšiřující celý MCU, takže víceméně jakkoliv špatný je, stejně je to must see, ale nutno souhlasit se zbytkem diváků, že kvalita celé franšízy jde drasticky dolů. Celé je to takové… tuctové, nezajímavé a příliš neoslnivé. Akce nikterak nevšední, příběh klasická šablona, říše kvant působí jako infantilní kombinace star wars, mad maxe a béčkových scifíček a ačkoliv se v ní pár nápaditých prvků našlo, dalo se z ní vytřískat mnohem víc. A tím se dostávám k onu proslulému Kang Dobyvateli, o kterém celé MCU mluví už roky a který má být proslulý ultimátní padouch. Well, z vyznění celého třetího antmana působí jako nezábavná vedlejší postava a ultimátní ňouma bez potřebných charakterových vlastností, motivace či vizuální zábavnosti na plátně. Suma sumárum jde o jeden ze slabších Marvel kousků a ikdyž koukatelný je, kvalita je ve srovnání s jinými prostě úplně jinde a já jen čekám, kdy nám všem už dojdou nervy a na celý Marvel brand jednoduše zanevřeme… ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $214,504,909║ Tržby Celosvetovo $476,071,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejda, to ako vážne sa aj tento mega-mini hrdina sa dá zhnusiť na entú. Sakriš Marvel s týmto letel strmhlav dolu. To ako s týmto bordelom chceli prekonať bizardnosť Jamesa Gunna. Toľko príšerných vedľajších postavičiek, suchých dialógov, minima zábavnosti a strašného ale strašného digi bordelu tu tude ešte nebolo. A to stále natáča to isté zoskupenie a vypadá to tak že asi už bez chuti. /30%/ ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Recept na marvelovku fáze whatever: Základ sestavte ze zajetých postav, které před sebou bezdůvodně zatajují kruciální informace a chovají se jako idioti, jen aby se ústřední zápletka filmu mohla vůbec odehrát. Přidejte otravné nové postavy, které jsou ve všem instantně nejlepší a na kterých budete moct stavět budoucí filmy. Zasypejte to tunou digitálních efektů, hrstí otřesných dialogů a špetkou trapného humoru. Celou směs zamíchejte tím, že ačkoliv každá z postav by měla mít své ohrazené charakteristické schopnosti, příhodně na ně neustále buď zapomíná, nebo je zkrátka používá jen ve chvíli, kdy se to scenáristovi hodí do krámu. Nebo pro jistotu nejsou tyto schopnosti vůbec specifikovány, aby se zkrátka mohlo odehrát cokoliv. A nezapomeňte okořenit zbytečnými cameo rolemi. Vyleze vám z toho nechutný blivajz, který vám přesto spotřebitelé sežerou i s navijákem, protože jste přece značka. Marvel Studios. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Třaskavý mix akce, napětí, komedie a kupodivu i osudovosti po boku záporáka, který bude ve fázi pět štípat Avengers vejpůl jak špalky dřeva! Kromě toho, jak mě teď leeehce děsí, že už se v těch filmech může stát ale OPRAVDU COKOLIV, tak jsem vlastně nadmíru spokojen, protože nový Ant-Man je přesně ten druh pastelové polo-vážné zábavy, o kterou jsem se bál, že vymřela spolu s poslední ultranudnou Wakandou. To, co teď může MCU nabídnout s naprosto všemi postavami, které se kdy kdekoliv za xx let mihly, je i přes onu děsivou překombinovanost stejnou měrou vzrušující a nabíjející. [IMAX] ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Film obsahuje dvě potitulkové scény. Ve 2. potitulkové scéně se objeví Loki (Tom Hiddleston) a Mobius (Owen Wilson), což je odkaz 2. sérii seriálu Loki (od r. 2021). (13Maty13)
  • Do kín tento film bol zaslaný pod menom „Dust Bunny“. (Pat.Ko)
  • Tento film je 31. v pořadí MCU. Čistou náhodou přesně tolik příchutí zmrzliny má řetězec Baskin-Robbins, v němž Scott (Paul Rudd) pracoval ve filmu Ant-Man (2015). (Kubaaa97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama