Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (497)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slaboučký. Marvel opravdu slábne a jde to znát každým novým filmem. Tohle už prostě není ani zábavný. Svět jak okopírovaný od Star Wars a jelikož ten taky rád nemám, tak tady se nic nezměnilo. Akce vypadá vyloženě dětsky a nezajímavě, humor absentuje a Kang jako Mayors taky příliš nezaujal ( V Creedovi byl daleko lepší). Vůbec mě to nebavilo a přestalo zajímat už někde po hodině.  Snad Strážci Galaxie bude příjemný hit a obávám se, že i poslední na delší dobu. 3/10. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na to, že pre mňa prvé dva filmy boli priemerom a tretí má výrazne horšie hodnotenie, som milo prekvapený. Nie som síce spokojný, ale nebolo to také zlé, ako som sa obával. Quantum Realm je pomerne pestrý svet, ale potreboval by oveľa prepracovanejší scenár, viac funkčného humoru a nebezpečnejšie ho záporáka. Predstaviteľ Kanga je obstojný, ale mohol dostať viac priestoru v inom filme, kde by mal proti sebe schopnejších protivníkov. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem, že to může být horší než čtvrtý Thor. Přitom ze začátku jsem si říkala, že půjde o neurážející marvelovku. Na to, že se to bude celé odehrávat před green screenem, jsem byla připravená, na co jsem ale připravený nebyla - MODOK. Jak tohle vůbec mohlo u marvelu a přes všechny ty schvalovací procesy projít? Něco tak hnusného jsem už dlouho neviděla, v momentě kdy se objevil na scéně, nemohla jsem tento film dál brát vážně. No a závěrečná půlhodina je jeden velký bizár s opravdu velmi špatně napsanými dialogy, nedalo se ani smát, spíše mi bylo líto všech zúčastněných. Škoda Kanga, který je opravdu výborný záporák, ale bohužel ho dali do špatného filmu. Marvel bude mít co dělat, aby tenhle přešlap napravil. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man si po vzoru svých MCU předchůdců opět pohrává s multidimenzionálními mnohovesmíry, ale tentokrát mi tato pestrobarevná CGI jízda nesedla. Říše kvant mi svou atmosférou a bohatým osazenstvem místy hodně připomínala (libovolné) Star Wars, což ale nebylo vůbec na škodu. Co mě však nejvíce bilo do očí, byla postava M.O.D.O.K.a - něco tak perverzního jsem už nějaký ten pátek v kině neviděl. To ani Weasel z konkurenční dílny DC nebyla tak úchylná. Rudd, Lilly, Douglas i Pfeiffer se fakt snažili, ale scénář jim házel úspěšně pod nohy ("socialistické") klacky. Murrayho cameo bylo nemastné-neslané a z Majorse i Newton jsem měl rozpačité dojmy. Tři (mravenčí) hvězdičky! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri Ant-Manovi mal ostať Edgar Wright a išlo by tak asi o jediný Marvel so skutočným autorským vkladom, rozumej najviac utrhnutý z reťaze a s jasnou víziou. Sem tam sa zablesne aj v Quantumanii, avšak ak si zoberiete námet, tak tu boli možnosti doslova nekonečné asi ako celé multiverzum. Najzaujímavejšie je to v schrodingerovej krabici, avšak prečo jej potenciál nie je ďalej využitý, je záhadou. Vlastne nie je, tvorcovia sa snažili ostať pri zemi práve kvôli tomu, aby oslovili masy marvelovských fanúšikov, čo sa nakoniec ale nepodarilo. Celkovo ale trojka ujde, je tu zopár nápadov, vizuál je pekný, ale mohol byť oveľa viac vynaliezavejší, ako všetko v tomto filme. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Tento film, Thor: Láska a hrom (2022) a Marvels (2023) boli natočené v rovnakom čase, pričom každý z filmov sa natáčal inde, Thor v Sydney v Austrálii), Marvels v New Jersey, Los Angeles a Buckinghamshire a tento v Atlante, Turecku a Londýne. (Pat.Ko)
  • Film obsahuje dvě potitulkové scény. Ve 2. potitulkové scéně se objeví Loki (Tom Hiddleston) a Mobius (Owen Wilson), což je odkaz 2. sérii seriálu Loki (od r. 2021). (13Maty13)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama