Reklama

Reklama

City Hunter

(seriál)
  • Japonsko シティーハンター (více)
Japonsko, (1987–1991), 57 h 41 min (Minutáž: 23–25 min)

Předloha:

Cukasa Hódžó (komiks)

Hrají:

Akira Kamija, Kazue Ikura, Maja Okamoto, Džun Hazumi, Juriko Jamamoto, Kóiči Jamadera, Júsaku Jara, Čika Sakamoto, Jóko Asagami, Reiko Suzuki, Aruno Tahara (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(140)

Recenze uživatele Subjektiv k tomuto seriálu (4)

Season 1 (1987) (S01) 

Co dodat k tomu, co řekl Idaho? Snad něco málo o vedlejších postavách. S Royem sdílí zaměstnání a byt pohledná Kaori, která nemá pochopení pro jeho sexuální úlety a sama se obsadila do role strážce nevinnosti nebohých mokkori (tak jim samozřejmě říká jen Ryo) panen. Dále se seriálem občas mihne půvabná detektivka Saeko, s kterou má Ryo asi takový vztah jako Lupin III. s Fujiko a nakonec plešatý obří svalovec Umibozu, občas Ryoův protivník a schopná konkurence z branže, jindy spřízněná duše. Sám Ryo je téměř dokonalý macho, se vším dobrým i špatným, co k tomu patří. Ti všichni, a nejen oni, jsou původci různých ztřeštěných situací, které útočí na divákovu bránici. Nejčastější jsou Ryovi "sexuální interakce" s mokkori částmi těl různých mokkori žen. Naštěstí humor nečerpá jenom z tohoto, jinak by moje hodnocení bylo nižší. Moje základní výtka směřuje k délce seriálu, která je IMHO přílišná. V daném tématu a při epizodičnosti je tu jen několik příběhů, které si budete pamatovat i po delší době. Ostatní, bojím se, trošku splynou. Na druhou stranu - nasmál jsem se a pořád se těším na další řadu...Pro mě slabší 4. ()

City Hunter 2 (1988) (S02) 

Druhá série City Huntera má v podstatě stejnou úroveň jako série první, ale vzhledem k tomu, že první měla padesát dílů, jistému stereotypu se nevyhne a tak baví méně a já dávám i nižší hodnocení. Lepší ***. ()

City Hunter 3 (1989) (S03) 

City Hunter je především strašně dlouhý seriál. Před třetí řadou následovalo nějakých 110 dílů, a to je docela kláda. Obměnit každý díl tak (seriál je epizodický), aby byl nějakým podstatným způsobem jiný než ty ostatní, je v tomto případě dost obtížné, zvlášť pokud se autoři povětšinou zuby nehty drží žánru. Někdy se jim docela vedlo, ale jindy mě úplně nepřesvědčili. ()

City Hunter '91 (1991) (S04) 

Rozloučení se seriálovým Saebou je vcelku důstojné, ale nepředstavuje vrchol zábavy. Oceňuji, že autoři tentokrát zařadili (nebo mi to tak aspoň přišlo) větší podíl dílů zasahujících trochu jinam než do čistě bodyguardovsko-podsvětní tématiky. Lepší ***. ()

Reklama

Reklama