Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Žralok v Benátkách v1.0. Nevím proč mi příběh přišel až tak podobný. !!SPOILER HLAVNÍ DĚJOVÉ LINKY!! Otec se rýpe do hledání pokladu a sežere ho žralok. Později se do toho začne vrtat jeho syn a toho při tom chytne mafián, kterej chce aby mu ten poklad přines. A při tom přenášení se vždycky něco pokazí a mafián ostrouhá. !!KONEC SPOILERU!! Bílí zabijáci a Žralok v Benátkách jsou dva si tak podobné filmy na základě hlavní dějové linky (Omáčka okolo je všem buřt páč není zajímavá...), že bych řekl že Žralok v Benátkách může bejt klidně remake tohohle akorát změnili lokaci. Jednu hvězdu dám jako u Žraloka v Benátkách páč to až tak hrozný nebylo, ale jako úspěšnej počin bych to taky nenazval. 25% ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Odstavte mozek, začínáme. Žraloci lákají. Už desítky let. Baví nás, tipujeme, zda tu prsatou slečnu překousne nebo se jí pouze otře o konečky prstů. Kdysi dávno se lidé dívali na gladiátorské zápasy, o pár stovek let později si v neděli po obědě zašli s rodinou na veřejnou popravu. Zabíjení nás přitahuje, když je v tom fauna, body se většinou přičítají. Nesmí ho ovšem natáčet jistý Danny Lerner (podle filmografie má tyhle predátory rád), který si pod spojením útok žraloka představuje pološílenou kameru, bublání vody a cosi červeného v ní. Žraloci útočí, Lidožrout, Žralok v Benátkách, Žralok v Brně, Žraločí večeře Páně, Žraloci souloží.. těším se na příště. ()

Reklama

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že film som si pozrela len zo zvedavosti, či je najozaj hoden tých 4 % . A hoden bol, už len kvôli scénam ako: žraloky začnú útočiť na ludí vo vode, ženská stojí po kolená vo vode a jačí, žraloky 10 minút žerú všetkých vo vode a ženská stále stojí meter od brehu a jačí a keď ju konečne zožerú, tak si divák vďačne vydýchne že už to má konečne za sebou a prestala konečne vrieskať. A z takýchto excelentných scén je bezducho poskladaný celý film. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Za zeleninu nemôžem.“ Prekvapivo brutálne vraždiace scény (v niektorých doslova krv s hrudkami ľudského mäsa špliecha o steny kajút) fanúšika žraločích hororov určite potešia, ale ak necháme stranou drobnosti (odporný ústredný hrdina, viacero scén skopírovaných z ČEĽUSTÍ – od opitého dievčaťa cez klietku - atď.), zostane najväčšie mínus. A to hrozný scenár, ktorý si nezaslúži ani plutvu zľutovania. To naozaj niekto myslel vážne? Ak áno, PREČO? Experti na žralokov sa boja žralokov. Starosta odmieta zavrieť pláže po tom, čo celá SVORKA doslova ROZTRHALA NA KUSY minimálne 5 plavcov. Keď hrdinovi priamo pred očami žraloky roztrhajú troch kamarátov, nahnevane buchne do stožiara a trocha zvýšeným hlasom povie „dočerta“... ()

Romeroo odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si naivně myslel, že mistr odpadu ( opravdového fekálního ) je jen jeden a to je troska. Ale postupně. Film vhodný pro všechny, jejiž IQ je těsně nad tím se dojít vymočit a vykálit. Chrochtající žralok, házení bomb na žraloky, logické chovaní hrdinů. Neskutečný průjem a to mám od Čelistí filmové žraloky opravdu rád. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama