Reklama

Reklama

Jurassic Shark

  • Kanada Attack of the Jurassic Shark (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ropná společnost během těžby nechtěně vypustí na svobodu prehistorické monstrum, které bylo tisíce let uvězněné v ledu. Jurský žralok zastihne nesourodou skupinu lidí na opuštěném ostrově, kde rozpoutá krvavý masakr. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Jak ho zabijeme? Po vidlácku…“ Myslel jsem si, že už jsem toho co se filmů se žraloky viděl dost a už mě nic nedokáže překvapit, ale tento kanadský amatérský film je zdárným příkladem toho, že to jde. Digitální žralok by mi ještě tolik nevadil, ale proto co jsem byl nucen asi hodinu sledovat (zbylých 14 minut byly závěrečné titulky, což je taky pěkná rarita) nemám moc slov. Vlastně ani pořádně nevím odkud začít, protože skoro všechno tu bylo špatně. Tedy až na výběr pěkných holek, ale to je tak jediné, co se tu dá pochválit. Oba scénáristé (David A. Lloyd, Trevor Payer) a režisér Brett Kelly museli být zřejmě po celou dobu své „práce“ pořádně zhulení, protože to co dokázali zplodit, nesahá Asylákům a Nu Image ani po kotníky. Kvalita kamery a střihu byla tak prachbídná, že jsem měl chuť to už po první polovině vypnout. To už domácí videa mají lepší kvalitu a to ještě nemluvím o samotném scénáři a dialozích. O LOGIKU tu absolutně nezavadíte – spíše bych to označil za přehlídku zmaru a soutěži hereckých antitalentů. Na druhou stranu jsem zjistil, že pomalu 15-20 metrový žralok rád loví ve vodě po kolena a má „problémy“ převrhnout vratkou lodičku. Navíc ho zezačátku ani nebylo vidět stejně jako krev z jeho obětí, tak jsem měl strach, že zůstal uvězněný někde v mělčině a já budu muset strávit zbytek filmu jen s onou bandou blbečků pobíhajících po ostrově. Asi nejvíce mě pobavila závěrečná hláška „No jak se říká: i příšera má svoje mláďata…“ ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady ultralevných, žraločích zklamání... Režie, scénář, herci, triky, všechno špatně... Nejedná se tedy o kus, který je tak špatný, až je dobrý, ale o kus, který je prostě jen a jen špatný... Jediné, co je na tomhle fimu dobré je, že zítra nebudu vědět, o čem byl a do dvou dnů nejspíše zapomenu, že jsem jej vůbec viděl... Ano, až tak špatné to je... ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka brakovejch filmů, ostuda, která měla zůstat zapomenuta někde v zaprášené krabici na půdě. Už i ostuda filmovejch serverů. Tohle by se tam snad objevovat v seznamu nemělo...sebralo mi to 20minut života, kterej mi už nikdo nevrátí, a co se fakt asi nikde nevidí?!! 13minutový titulky po téhle hrůze!!! :D :D ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takuto chujovinu som uz davno nevidel. Hlavne tie nekonecne titulky na zaver akoze filmu ma uz fakt dorazili. Celkovo film ma 60 minut a tato extremne kratka stopaz pre film, bola pre mna osobne ubijajuca a kurevsky som sa nudil. Dementne postavy vo filme sa ako tak dali este zvladnut, ale ked sa to tocilo akoze okolo vrazdenia zo strany zraloka, to uz fakt bolo peklo. Ruky prec od toho, varujem Vas, kto sa chce pokusit pozriet tento film. Ak si chce niekto pokazit naladu, nech kludne siahne po tomto filmovom klenote :) ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně podhodnocenej film...Tohle rozhodně není 170. nejhorší film na CSFD. Tohle patří do TOP 10 největších sraček. Špatně je úplně všechno. 30 metrů velkej DIGI žralok žere místní osazenstvo v jezeře a je zcela ponořen v hloubce, která je obětem po kotníky. Holky skáčou šipku když maj vodu do půlky lejtek, aby se potopily X metrů pod hladinu, kde už čeká žralok. Holky se vynořej a utečou z vody. Jedna tam ale zůstane, vodu má po pás, takže si nemůže stoupnout a odejít. Ne-e...začne plavat na místě a topit se v tom cca metru hloubky a půl metru od břehu. V tu chvíli jí sežere žralok kterej se opět dokáže v tý metrový hloubce potopit. Pak vyskočí z jezera na břeh, ve vzduchu sežere píču a dopadne do jezera, jelikož se během skoku asi otočil a vrátil se zpátky. Holka mu hodí bombu do huby když je metr od její kámošky a žralok se rozprskne, tlaková vlna až na druhej konec jezera, kámošce se ale nic nestane a běží svý zachránkyni vylízat mušli...ani nemám sílu nadávat. Brett Kelly by měl dostat zákaz vlastnit kameru... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď sú zlodeji na člnu a pokúša sa ich napadnúť žralok, je to odkaz na obraz ''Watson and the Shark'', ktorý práve zlodeji ukradli. (EvilMatus)
  • Závěrečné titulky trvají 13 minut, což při stopáži 75 minut představuje zhruba 17 % celkové délky filmu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama