Reklama

Reklama

Bestie z hlubin

  • Itálie Sangue negli abissi (více)

Obsahy(1)

Dobrodružný horor z mořských hlubin od slavného Joea D´Amata. Obstojí odvaha a přátelství kvarteta mužů v boji proti lidožravé zrůdě? Čtyři malí chlapci si pod vedením starého indiána slíbí věčné přátelství a vzájemnou podporu. Nyní, o deset let později, kdy je jeden z nich brutálně zavražděn obřím žralokem, přichází čas dodržet dávno daný slib a pomstít se! Tři zbývající přátelé se vydávají na otevřené moře, aby jednou provždy zničili starobylé zlo, vtělené do lidožravé bestie. (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Malé prímorské mestečko si žije svojim pokojným životom až do chvíle, keď ku jeho brehom pripláva "Beštia z hlbín". Miestných občanov i turistov začne ohrozovať obrovský ľudožravý žralok. Vo vode sa už nik nemôže cítiť bezpečne. V hlbinách číha krutý predátor. Žralok zabiják si tu zriadil svoje teritorium. Film "Sangue negli abissi" je lacná, béčková, talianska variácia na kultové "Čeľuste". Ani zďaleka nedosahuje kvality Spielbergovho snímku, ale za jedno pozretie to stojí. ** ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Joe musel za svůj život toho hodně zkusit,vykrádačka Čelisítí? No je to o žralokovi a tak se děj musí hodně odehtávát v v moři a nebo na moři. Film nemá nijak výraznou atmosféru a o hororu se nedá nijak mluvit. A přitom italům docela jdou zvířecí horory. O žralocích třeba Poslední žralok,ten se mi tedy líbil o hodně více,než tohle. Hudba nic moc,scénář nestojí za nic stejně tak jak dialogy a režie Joe to nijak nezachrání. Dávám tři,slabé tiř hvězdičky blížíci se ke dvěma. ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

Horror o vraždícím žralokovi, zjevná kopie Čelistí. Bohužel bez jakéhokoliv dalšího nápadu a navíc natočený s minimem peněz. Speciální efekty nejsou prakticky žádné, režisér použil záběry žraloků z přírodopisných filmů, samotné útoky jdou mimo záběr, herecké výkony jsou otřesné, jak je u Italů bohužel zvykem. To už je lepší podívat se na Posledního žraloka, u něj jsem se chvílemi bavil a nebo se podívat na první dva díly Čelistí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ten, kto cestuje sám, zomiera sám.“ Taliansky režisér Joe D´Amato (PORNO HOLOCAUST!) pláva vo vodnej stope Stevena Spielberga a jeho ČEĽUSTÍ. Nesie sa na (koncom 80. rokov ešte stále populárnej) vlne ekologických zvieracích krvákov (PIRAŇA 1 - 2, KOSATKA ZABIJAK, ALIGÁTOR, taliansky POSLEDNÝ ŽRALOK). Že scenár týchto hororov málokedy stojí za niečo, to sme sa už naučili tolerovať (prímorské mestečko terorizované obrovským žralokom, o ktorého existencii kompetentní pochybujú, čo vedie akurát k ďalším, úplne zbytočným obetiam na životoch). Ale že BEŠTIA Z HLBÍN postráda atmosféru a zaujímavé scény, to už je horšie. K tomu málo krvi, nevýrazní herci a nezaujímavý žralok . ČEĽUSTE boli fakt Pán Film. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Deep Blood není žádná sláva, ale dávám hodně slabé 3* (-5/10*) a to za to, že jsem se aspoň nenudil a rychle mi film utekl. Herci jsou prkenní, výkony nepodávají žádné, při napadení žralokem se většinou na oběti dívají jen s otevřenou pusou, bez žádné reakce…jako u prvního napadení - hrůza. Taky hudba mě zklamala, k podmořskému světu se v klidných pasážích hodila, ale když přišla akce, vůbec nestupňovala napětí, takže vyzněla hodně do ztracena – škoda. Po režisérské a scénáristické stránce rovněž slabé. Radši ty tři hvězdičky potvrdím než si to při psaní komentáře zpětně rozmyslím ;-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Podvodní scény byly točeny na různých místech: na ostrově Ventotene v Tyrhénském moři nedaleko pobřeží Kampánie, na koupališti v Římě a v akváriu v New Orleans. (ČSFD)
  • Mechanická hlava žraloka byla jedinou rekvizitou vyrobenou pro tento film, zbytek byl zakoupen od National Geographic. (ČSFD)

Reklama

Reklama