Reklama

Reklama

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu

(TV film)
  • USA The Librarian: Quest for the Spear (více)

Obsahy(1)

Třicetiletý vědec, “profesionální student” Flynn Carsen (Noah Wyle) získal dvaadvacet akademických titulů  a další studium mu bylo odepřeno. Tajuplný muž ho najme na volné místo knihovníka Metropolitní veřejné knihovny, kde mu svěřili sbírku legendárních historických artefaktů, mezi nimiž nechybí Svatý Grál. Krátce po jeho nástupu členové zlověstného Hadího bratrstva ukradnou část Kopí osudu, kterou římský voják Longinus bodl ukřižovaného Krista. Flynn si uvědomí, že pokud by získali ještě další dvě části artefaktu, stali by se podle legendy neporazitelnými a mohli by ovládnout a zničit celý svět. Vědec proto musí odložit brýle, vstát od stolu a pokusit se získat artefakt zpět, pokud možno celý, i se zbývajícími částmi. Jeho jediným pomocníkem je odvážná a atraktivní kolegyně Nicole Noonová (Sonya Walgerová), jeho jedinými zbraněmi jsou vědomosti, bystrá mysl a kniha psaná dosud nepřeložených jazykem. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (362)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jako malému děcku se mi to líbilo, ale teď po opětovném shlédnutí po letech vše vypadalo neuvěřitelně odpudivě. Efekty jsou takřka na 0, souboje nepromyšlené a umělé. Dále ženská představitelka je nesympatická mužatka a tak jediné co ve filmu šlape, je ucházející příběh. Za to a mé pocity v minulosti zůstávám shovívavý.. Slabších 50% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

651. hodnocený film: Sám o sobě by to vůbec nebyl špatný film, jenomže bídné vizuální efekty a žádná hudba, která je stěžejním prvkem moderního filmu, to je prostě chyba. Herci by sami o sobě nemuseli být špatní, ale jsou dosti nevýrazní a není ani možnost, aby se trochu rozehráli. 3* bude možná nedhodnocených, ale jako labší průměr by se to rozhodně dalo označit. 3* ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh věčného studenta Flynna Carsena, který je držitelem více než 20 vysokoškolských titulů. Bohužel pro něj jej z fakulty předčasně vystrnadí a jemu nezbude, než si najít práci a začít normální život. Po neúspěšném hledání se pro něj naskytne životní příležitost na postu knihovníka. Když je úspěšně přijat, zjistí, co vše tahle práce ve skutečnosti obnáší.. Televizní Indiana Jones s nižším rozpočtem. Hlavní hrdina je poněkud chytřejší, ale zato méně hbitý, a tak mu po boku vždy zachraňuje pozadí krásná dáma. Nic světoborného. Děj slabý, efekty směšné herecké obsazení vesměs neznámé. Pobavení na chvilky, kdy na jiném kanále v televizi nic neběží a vy jste si na dovolenou zapomněli přibalit notebook. Čistý průměr. 50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joseph LoDuca: 1. Main Title ,2. Crystal Skull ,3. On Horses ,4. The Package ,5. Fencing ,6. Casablanca ,7. Escape From The Tomb ,8. Journey Begins ,9. Photos Of Dad ,10. Jomo's Village ,11. Chocolate ,12. Hardly Knew Him ,13. Breasts Of Sheba ,14. Ruins ,15. Honeymooners ,16. All Seeing Eye ,17. Red Dress ,18. Song Of Solomon ,19. Goodbye, Jerry ,20. Lava ,21. The Key ,22. Uncle Told Me / Drowning Pool ,23. Summoning Evil / Schooling Jerry ,24. Temple Destruction / Looking At You ,25. Lesson Learned / End Credits , ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nemám kdovíjak v lásce parodie, tenhle dobrodružně-komediální film však navzdory nízkorozpočtovému vzhledu není až takový propadák, jak jsem očekávala. Humor je sice často poněkud křečovitý až dětinský v porovnání s eskapádami Indiany Jonese, ale celková odlehčenost spíše prospěla, ikdyž mě trochu rušily pohádkové prvky. Noah Wyle se na roli vykuleného nekňuby výborně hodil (což nebyl důvod držet mu palce), jeho partnerka byla tuctová, ovšem nevadila mi, záporáci nic moc. Za zmínku ještě stojí slaboučké efekty, směšné, leč nijak tragické s ohledem na příběh; (ne)logiku scénáře v tomto případě (zcela záměrná ptákovina) netřeba řešit:-). Komedie převážně pro děti nebo pro infantilní dospěláky, nenadchne, neurazí, koukatelný průměr. 51% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Nicol (Sonya Walger) a Flynn (Noah Wyle) jen tak tak zdolají visutý most, který se za nimi zřítí. Nicol předtím říká, že je to jediná cesta. Jak se tedy přes tuto překážku dostalo Hadí bratrstvo, které je s odstupem pronásleduje? (Robbi)
  • Ve scéně, kdy se Flynn (Noah Wyle) a Nicole (Sonya Walger) propadnou do podzemí k ostnům, Flynn nemá brýle. Při dopadu na zem však již brýle má. (Pepy)

Reklama

Reklama