Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak jsme to dokoukali a již vím, jestli je dvojka lepší než trojka nebo ne. Za mě je lepší trojka než dvojka, ale podle bratra je lepší o fous dvojka než trojka. Myslím si, že si tohle 31% nezaslouží. Já bych tomu dal pod 40% nedal. Hrozně dvoutisícovkové, jak postavama, tak horší kamerou a dějem. Vrah se mi tu líbil, ale jeho tvář vypadá opravdu strašně a přehnaně. Nepochopil jsem, že když někde postavy jsou, tak je za nima černo. Zase je nelepší ta emo kámoška. Hodně podobná blondýně z jedničky a černošce ze dvojky. Postavy charakterem dost kopírují jedničku, ale to i dvojka. Kouká se na to líp než na dvojku a postavy jsou o trošku lepší. Poslední scéna ve filmu se mi líbí. VYHODNOCENÍ: JANA YNGLAND HRUŠKOVÁ JE SUPER!!! ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se jedná už jen o nastavovanou kaši s nemastnými, neslanými postavami. Musím uznat, že závěr byl poněkud překvapivý, ale vůbec se mi nelíbil (nápad dobrý, zpracování hodně špatné). Nejsem sice proti tomu, aby někdo v tomto příběhu pokračoval, ale musí to do rukou dostat někdo talentovanější a hlavně obsadit charismatičtější herce. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Vo výsledku priemer, ktorý sa dá v pohode pozrieť, ale prvý a druhý diel mám radšej. Film miestami pôsobí ako nejaká televízna kriminálka, nič proti nim, ale tu mi to nesedí, vrátane v niektorých momentoch videoklipovitých záberov. Chcelo by to buď pridať viac horrorovej atmosféry, alebo viac vecí, ktoré robia slasher slasherom. Taktiež herci sú v pohode, ale na sympatické obsadenie a hlavne na Jennifer Love Hewitt z jedničky a dvojky trochu strácajú. Na druhej strane sem tam prebleskne pekne strašidelný a atmosferický moment (lanovka, búrka v horách, O.K. prvá vražda, pekné prostredie, atmosféra leta) a finále je slušné, vrátane zlikvidovania hlavného záporáka a následný "koniec". Veľké plus u mňa tvorcovia majú aj za postavu vraha, odceňujem, že pekne naviazali na predošlé diely a dokonca tam pridali aj kúsok nadprirodzena, čo ja osobne môžem. Takže suma sumárum som sa nenudil, a i keď by to šlo i lepšie, je to za poctivé 3 hviezdičky. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtových hororech je mimo jiné skvělé to, že se v něm objevují neznámé, ale o to hezčí mladé herečky (a když má divák štěstí, poměrně hodně toho ukážou). Je to případ i Tajemství loňského léta 3, kde máme okouzlující Brooke Nevinovou, jež se musela hodně líbit i režisérovi, jak soudím z dlouhých záběrů, které jí věnoval, a sexy Torrey DeVittovou (co si může gratulovat, že navzdory jménu jejím otcem Danny DeVitto není). Pohříchu to je ale vše, co v tomto filmu stojí za zmínku. Celou dobu mě naopak iritovala kamera, u níž jsem měl pocit, že ji drží pětiletý děcko opilý vodkou, i střih, co musel provádět opilejší kameramanův vrstevník. "Režisér" Sylvain White to absolutně nezvládl, i studentské a amatérské filmy ve finále vypadají líp, takže scenáristickou katastrofu určitě nezachránil. Takže duch, jo? Vážně? Vážně?? ()

Shredder odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto dokaze natocit taky odpad, ze dokonca aj tretotriedne vyvrazdovacky Uwe Bolla oproti tomu vyzeraju ako kvalitny film nepochopim. Obraz posobi dojmom, ze kamery boli kupene za 10 eur cez teleshopping, herecke vykony nedosahuju ani uroven niakeho hereckeho rychlokurzu a vsetko je korunovane tak priblblym scenarom, zeby sa pri pozerani chytali za hlavu este aj opice. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama