Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

No Norrisovou jsem měl rád, ale to, co předvádí tady, no to se snad ani nedá slovně vyjádřit. Seriál, stejně jako všechny ostatní, by zasloužil kopanec. Se shitama podobnýho ražení se v ČR roztrh pytel, měli bychom ho záplatovat tím, že se na tyhle "suprdíla" nebudeme dívat. Takže já jako signatář jdu příkladem a slavnostně slibuji, že nikdy nezapnu TV ve vysílacím čase Letiště. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná ztráta času a zbytečnost, které už se ani nedivím, že je to sračka a ztráta času. Těch "srakoidních" českých seriálů už bylo natočeno tolik, že už se ani nemusím vztekat, rozčilovat a být naštvaný za ztracený večer, i když mě zbytečně zmarněný večer dokáže naštvat. Kdy už těm českým tvůrcům dojde, že tyhle seriály jen dělají naší zemi ostudu? ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzná sračka. Jednu * dávám jen za mě známé prostředí, i když autoři mají o provozu aerolinek představu jako já o porodu:-) Párkrát viděli letadlo, párkrát někam letěli a proto byli na letišti. Já jsem taky viděl nějaké děti, párkrát jsem je dělal a dokonce jsem viděl i pár porodnic. Ježiš marjáá, to točí Troška??? Tak to úplně chápu:-/ a měním na totální shit! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som naozaj len pár častí, ale nezdalo sa mi to také strašné... Má to svoje chyby, ale inak súhlasím s Pražákom. Keby si viacerí dali námahu zamyslieť sa a porovnať Letiště s ostatnými vychytenými českými seriálmi, možno by tu toho odpadu bolo menej. Ale chápem, hádzať všetky seriály do jedného vreca (kde hnijú Rodinné putá), je dnes “in”. V opačnom prípade nerozumiem, prečo má napríklad Ranč u Zelenej sedmy 60% (osobne som nikdy nezniesla dívať sa naň viac ako dve minúty). ()

Martyr odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som mal cítil určitú antipatiu k telenovelám. Ale to čom mal možnosť vidieť dnes, presiahlo všetky medze. Za tak trápny únos lietadla, "scenár a herecké výkony" by sa nemusel hanbiť ani Ice-T a to už je čo povedať. Kramár zo seba na staré kolená robí totálneho dementa. Aby časom nezačalo byť módne "..ty si ako debilko z českej telenovely..."Proste totálny odpaaaad! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)
  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)

Reklama

Reklama