Reklama

Reklama

Kouzelníci z Waverly

(seriál)
  • USA Wizards of Waverly Place (více)
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2011), 42 h 12 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Rick F. Gunter

Hrají:

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise, Ian Abercrombie, Octavia Spencer, Lucy Hale, Paulie Litt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(106)

Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly! Připravte se na jejich kouzelnické kousky ve všech 21 epizodách slavného seriálu, který znáte z kanálu Disney Channel. Kompletní trojdisková série obohacená o okouzlujícími záběry ze zákulisí seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jedna 1* za Davida Henrieho. Jeho grimasy jsou jediné co může seriál nabídnout. Stupidní hovadiny, které napadají nejmladšího syna, nebo mnou absolutně nenáviděná a herecky antitalentovanou Selenu Goméz + Harper (neznám pravé jméno), která je fakt supr tlusťounká a stejně herecky výtečná jako Selena. "Miluji" Dysney Channel. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hvězdička Selena Gomez v seriálu, který parazituje na vlně popularity Harryho Pottera a zneužívá fascinace zejména dětí kouzelným světem. Hlavní hrdinka Alex ráda porušuje nejen zákazy rodičů, ale obecně všechna pravidla, místo toho aby to na konci dílu dotáhla do úplného konce, a vytvořila si image pořádné “bad girl“, uznává svůj prohřešek a přímá ponaučení. Kromě toho se seriál snaží za každou a zdůrazňuji každou cenu pobavit, a vůbec nevadí, že Vám to k smíchu nepřijde. Když k tomu přidáte, že Alex je poměrně nesympatická postava s charakterovými rysy, za které by se ani Arnold Rimmer nemusel stydět (sobeckost, manipulace s ostatními, arogance atd.), a kromě kouzel řeší i teenage problémy, máte z toho jednu z nejhorších věcí, které Disney Channel nabízí. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sedla jsem si k TV, která byla zapnutá na tomto seriálu. Vydržela jsem až do konce. Proč? To bylo tak blbý, že jsem se nemohla odthnout. Stokrát, co stokrát, tisíckrát ohrané vtípky, přesto je možný, že se jim zasmějete, že v tu určitou chvíli budou působit vtipně. Njn, vsadilo se na jistotu... :-D Hele, tak dá se to, ale ne moc dlouho, protože by to mohlo někomu vymejt mozek... :-) ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Rok 2008: V podstatě dobrá zábava,když není co dělat tak zapnu Disney Chanel a právě to je v programu tak se na seriál dívám a bavím se dobře.=65% Rok 2010:Když už se dívám na něco na Disney Chanel ( a to už jen výjimečně ) a je po reklamě Kouzelníci z Waverly,raději to vypnu-nuda. = 15 % Celkově průměr se slabými efekty dobrou první řadou a trapnou poslední řadou.=50% za efekty hvězda dolů. ()

janulin123 

všechny recenze uživatele

Dnešní děti jsou schopné se dívat na Disney chanel klidně celý den a tyhle hoavdiny přímo hltají. Tohle rozhodně není to nejhorší, co diseny channel nabízí, ale stupidní je to narposto dostatečně...MOžná bych dala hvězdičku za to, že jsem schopna bez větší újmy zhlédnout sem tam na návštěvě u mé desetileté sestřenky nějaký ten díl. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (19)

  • Původní jméno Alex Russo (Selena Gomez) bylo Brooke O'Malley. (Elbarto08)
  • Poté, co paní Russo (Maria Canals-Barrera) vloží Justina (David Henrie) a Maxe (Jake T. Austin) do doupěte, přemýšlí, jestli by měla dát velký zámek na dveře nebo ne. Rozhodne se, že nebude a staví zámek na pult. O dva střihy později vidíme, že zámek je zpět na dveřích, ale odemknutý. Avšak není vidět, že by paní Russoová zamkla dveře. (TomHatrik)
  • Původně se seriál měl jmenovat Úžasní Hanniganové, poté byl název změněn na Úžasní O'Malleyovi, následně na Kouzelníci z Waverly Place/em>, poté na Disneyho kouzelníci, načež se vrátili ke stávajícímu názvu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama