Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele korbitch22 k tomuto seriálu (1)

Comeback (2008) 

***1/2.měním svoje původní hodnocení.měl sem tu dvě hvězdy a nic moc pochvalný komentář,ale to bylo po shlédnutí prvních dvou epizod.zatím sem viděl až na jeden díl všechny a musím říct že od třetího dílu se to moc zlepšilo.sice to má svoje slabší chvilky ale někdy sem se fakt dost natlemil,člověk si u toho nádherně voddechne.ani ten dejdar mě už tolik nerozčiluje ba naopak.zavedl bych spíš hodnocení díl po díle,protože kolísavost je neuvěřitelná.třeba díl šestý(jak na ozzáka přišlo jaro)byl naprosto skvělej,na pět hvězd bez debat,ale jindy třeba jako dneska tak na slabé tři.teda vlastně včera:-) DODATEK:zajímavé je rozpolcené hodnocení uživatelů,plný počet tu přeskakuje s odpadem.do toho občas dvě či tři.češi jsou hold rozporuplný národ:-)já osobně teda odpadové hodnocení nechápu,odpadní seriály jsou ordinace,ulice,vkv atd.tohle dílko si vaše kruté hodnocení opravdu nezaslouží,i mirka spáčilová(kterou opravdu hodně nemusím)hodnotí seriál 80%.což mě překvapilo. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama