Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (186)

  • V epizodě Narozzeniny (2009) je řečeno, že Tomášův (Tomáš Matonoha) věk je 45 let a v epizodě Pomáhat a chránit (2008) se dozvíme, že Ozzák (Martin Dejdar) je o pět let starší než Tomáš. Pokud se děj seriálu odehrává v roce 2008, mohli bychom spočítat, že se postava Tomáše narodila v roce 1963 a postava Ozzáka v roce 1958. (Meev)
  • Xindl X v pořadu Všechnopárty (od r. 2005) uvedl, že Ozzák (Martin Dejdar) vychází ze skutečné postavy, která se jmenovala Kissák a měla stejné oblečení jako on, včetně trenek s motivem hudební skupiny Kiss, které se v seriálu také objevují, když se je Lexa (Matouš Ruml) snaží ukrást že sušáku v domnění, že jsou to Ivuščiny (Kristýna Leichtová) kalhotky (Teimei)
  • Někteří sousedé rodiny Pacovských dostali jména podle vrahů, kteří jsou odsouzeni na doživotí. Jedná se o sousedy Roubala (Tomáš Tomsa Legierski), Stodolu (Jakub Žáček) a Bayera. Dokonce i Pacovští (otec a syn) byli odsouzeni za vraždu. Ladislav Pacovský (otec) dostal trest 25 let a John Pacovský (syn) dostal trest 13 let. (Fantomas182)
  • Obrázek, který Saša (Marie Doležalová) nakreslí na stěnu v restauraci U Jezevce v epizodě Berňák (2009), můžeme vidět i v epizodě Změna je pivo (2010). Obrázek je jenom rozmazaný, aby nebylo poznat, co znázorňuje. (ELBobes)
  • Ozzákovo (Martin Dejdar) křeslo vyrábí Nábytek Pospíchal pod názvem Dorina. (ČSFD)
  • V obchodě u Dvou Akordů je stále vidět u dveří propagační plakát k "The Best Damn Tour" s Avril Lavigne. (GreatestFan)
  • Prostřednictvím internetu spolupracovali na přípravě sitcomu i diváci – do akce "Lexa hledá holku" se například přihlásilo 1 700 dívek ochotných se s tímto podivným hochem blíže seznámit. (mikinhoo)
  • V plánu bylo natočit epizodu, ve které Tomáš (Tomáš Matonoha) koupí zchátralé letadlo a všichni ztroskotají na ostrově. Když si ale producenti sestavili rozpočet, nápad okamžitě zamítli. (TuristikaJi)
  • V jakékoliv epizodě ve scénách v obchodě "U dvou akordů" je možné vidět leták kapely Queen. (legenda)
  • Ozzák (Martin Dejdar) má na dveřích od pokoje napsané "Death metal is not dead". Jeho oblíbená kapela Black Sabbath je ale black metalová. (JasonIX)
  • Znělka k seriálu byla vytvořena na základě písně od skupiny Brutus. Deska této kapely je také stále vystavena v regále seriálového obchodu. (rakovnik)
  • Role Tomáše Pacovského je podle jeho představitele Tomáše Matonohy nejpopulárnější postavou, kterou ztvárnil. Lovci autogramů ho prý často žádají, aby se jim podepsal jako Tomi Paci. (Fenk)
  • Jedna z melodií, která pravidelně zní při střídání scén, je "Norwegian Wood (This Bird Has Flown)" od Beatles. (kosticka7)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama