Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Soukromé pasti jsou nadprůměrný DOMÁCÍ počin. V mezích nejmenované koláčové a původně železné televize je to asi její vrchol. Je to takový svěží vítr. Ne všechny epizody mě oslovily a ne všechy se mi líbily. Ale ono to může být i tématy která teď nemusím chápat a s věkem se mi přiblíží. Taky ne všechny epizody byly důvěryhodné. Ano to všechno je pravda. Ale i tak je to zkrátka skvělý výkon. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

I. řada: ***. Tatínkova holčička: ***** (tam jsou výkony vážně hodné ocenění!). Něžný vetřelec, Fajn brigáda a Tři do páru: ****. Malý terorista: ** (jediný podprůměrný díl). Zbytek je průměr (***). Celkově tedy průměr, rozhodně ale příslib lepších časů na českých televizích. II. řada: *****. Útěk: *****. Nezabiješ, V síti a Manželství nebo život: ****. Tvůrci sice (téměř) ustoupili od netradičních témat, ale zapracovali na scenářích. Celkově spokojenost. ()

Reklama

Jansen 

všechny recenze uživatele

Ze začátku ohromen pro český televizní seriál netypickou formou a chladným od citů oproštěným vyprávěním jsem se nechal unést hrdinčiným k neštěstí neodvratně spějícím příběhem. Postupem času jak jsem vstřebal netypickou formu vyprávění a soustředil se na samotný obsah, napětí ze mě postupně začalo vyprchávat. Až jsem dospěl ke konci a uvědomil si, že pod chladně stylizovanou slupkou se skrývá vlastně úplně obyčejné televizní drama osekané do délky seriálu. A s dalšími díly to bylo velmi podobné. I přes to se jedná o jednu z lepších věcí, co pro nás televize Nova letos připravila. ()

czdmaso 

všechny recenze uživatele

1. díl se mi líbil. Obzvlášť dialogy hlavní hrdinky s matkou. Uvidíme co další.... Na Novu slušný počin. U 2. dílu mi přišla horší kamera,l trochu "mravněpoučné" ale dobrý herecký výkon Sandry Novákové.. Možná by se jednotlivé inscenace měly hodnotit spíše samostatně - na projektu se podílí více režisérů. 3. díl zatím nejslabší - příliš hysterické - vztah vykreslen hlavně sexuálně - takže dost nepravděpodobné. 4. díl - skvostné výkony všech protagonistů - samostatně hodnoceno na 5* Dále se už omezím jen na hvězdičky: 5. díl Láska v moll 5* 6. díl. Malý terorista 3* 7. díl Tatínkova holčička 5* 8. díl Ukradená spermie 3a1/2* a dále už nebudu pravidelně hodnotit, kvalita nějak klesá..... (až na výjimečně dobře zahranou ex-manželku Terezu Brodskou) Howgh. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)
  • Pro Miroslava Etzlera bylo natáčení epizody "Tatínkova holčička" hodně složité. S rolí se musel dlouho psychicky vyrovnávat. Jak sám přiznal, bylo to pro něho mnohem složitější než pro Bereniku Kohoutovou, pro kterou to byla první herecká role. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Jiná láska" si jednu z hlavních rolí zahrála Zuzana Stivínová, která v době natáčení měla krátké vlasy. Svou roli proto odehrála prakticky celý v paruce. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama