Reklama

Reklama

Zlatá mříž

(pořad)
Česko, 1999, 85 min

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Roman Šmucler, Petr Novotný, Jana Švandová, Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Vítězslav Vávra, Tomáš Savka, Miloslav Švandrlík, Pavel Landovský (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná estráda s řadou českých zpěváků, herců a moderátorů. Hudební vystoupení a vtipné scénky jsou prokládány čtením vtipů, které do pořadu zasílají diváci. Z autorů zveřejněných vtipů je na závěr pořadu jeden vylosován a získává finanční odměnu. (misakurt)

Recenze (74)

wosho 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad na masovou-lidovou zábavu. Úroveň každého dílu kolísala na výběru tématu, vtipů a celebrit je vyprávějící. Když se to vezme jako celek, který se včas ukončil, protože životnost nebyla příliš dlouhá, dá se říci o jisté solidní úrovni. Hlavní zásluha je na Adamcovi, jenž je velký profesionál a takové estrády on umí. ()

Eristt odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá mříž reprezentuje všechno, co na Nově nesnáším. Prvoplánovité trapné vtipy. Ale Zlatá mříž je něčím výjimečná, předtím se to Nováci snažili pokaždé zamaskovat a alespoň vtípky vhodně podat - scénky v Novotách a tak vůbec. Ale právě v Mříži na to rezignovali definitivně. To se jenom postavili doprostřed podia a četli. Vrchol rozkladu zábavy na Nově. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vtip nie je nič viac ako len strojený humor. Niekto začne vykladať krátku, fiktívnu story s humornou pointou a samozrejme očakáva reakciu v podobe výbuchu smiechu. Príde mi to trapné. Nie som žiaden suchár. Smejem sa rád. Nezkazím žiadnu zábavu, ale s vtipmi na mňa nechoďte. Relácia komerčnej televízie Nova s názvom "Zlatá mreža" je ich plná. Tématicky zameraná vždy na iné prostredie. Vtipy o dokotoroch, o policajtoch, o zvieratách a čo ja vie o čom všetkom. Na pódium vypochoduje niektorí z upadajúcich hercov a prednesie pätoro frkov. No skutočne do popuku. Zhrniem to asi takto: Vtipov plno, sradny žiadnej! Odpad! ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale nenacházím v tomto pořadu žádné herce, zpěváky ani moderátory. Naopak je tu plno pitvořících se a trapně se nakrucujících nýmandů, kteří deklamují nevtipné gagy a prokládají to čímsi, co vzdáleně připomíná zpěv. Zajímavé je, že všechny pořady, kde kdy zasmrděl Petr Novotný, dopadají katastrofálně. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši, tak tenhle nováckej pořad si bohužel ještě pořád pamatuju, protože na něco tak neuvěřitelně stupidního se nedá zapomenout. Herci (herečky) čtou vtipy od diváků, které jsou na úrovni pětiletých dětí a pokud si dobře vzpomínám, můj rekord byl dvě zasmání na celý díl. Pět vtipů vždy oddělovala buď písnička (v tom lepším případě), nějaká hraná scénka (to byl zase horší případ, protože...!) nebo reklama. Zkrátka tohle bylo vždycky strašný a jsem velmi velmi rád, že už se nějakou dobu netočí nové díly nebo nereprízují ty staré. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad se natáčel v litoměřickém Domě kultury. (Halloween9)

Reklama

Reklama