Reklama

Reklama

Preacher

(seriál)
  • Česko Kazatel (neoficiální název) (více)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 33 h 48 min (Minutáž: 40–60 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, W. Earl Brown, Joe Gilgun, Elizabeth Perkins, Ruth Negga, Lucy Griffiths, Tabatha Shaun, Jamie Anne Allman, Brian Huskey, Ricky Mabe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(43)

Jesse Custer, kazatel v jednom malém městě v Texasu, je dosti složitý případ. Má ho v moci jakási tajuplná entita, která mu propůjčuje nadpřirozenou sílu. Custer se ve společnosti své bývalé přítelkyně jménem Tulip a Ira Cassidyho vydává na cestu, aby - a to je míněno doslova - nalezl Boha. (AMC Czech)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (20)

Angelville (2018) (S03E01) 

Shit, jak by řekl Jessie. Vrátila se špína, která mi tolik chyběla v druhé sérii. A Tulip? Fucking awesome! ()

Sonsabitches (2018) (S03E02) 

S babčou to ještě zhoustlo. A jestli byla naděj daleko, teď už je fakt v hajzlu. ()

Gonna Hurt (2018) (S03E03) 

Tohle bylo fakt ujetý, děsivý a hodně psycho. Ale jsem ráda, že se někam jde. Protože nic proti druhé sérii, ale narozdíl od ní, kde se většinu času stálo na místě a věci se skoro děli samy, tady jedna bomba za druhou. No, a díl končí tak, že hned budete chtít další. Takže všechno tam, kde má být... ()

The Tombs (2018) (S03E04) 

Velice promyšlený díl, který mě vážně bavil. Už jsem si říkala, kdy se vrátí Arseface a Hitler (evidentně v příštím díle s velkým problémem za zadkem). V kobkách bylo mile a všechno začíná směřovat do pořádnýho průseru. Epic. ()

The Coffin (2018) (S03E05) 

Už jsi někoho sejmul kleštičkama na řasy a kartáčkem na zuby? Ne? Tak čum debile! Za mě vata od začátku do konce, kde to posouvající děj přijde až posledních minutách. Přesto jeden z nejlepších dílu. Celého seriálu. Zatím. Fajn a ten Arseface až příště, no... ()

Les Enfants du Sang (2018) (S03E06) 

Dokonalá loupež 2.0. se povedla na jedničku. Plus Arseface a Herr Starr. Mňam! Je divný, že mě Cass v předloze nonstop šťval a tady ho žeru? No, raději popojedeme... ()

Hilter (2018) (S03E07) 

Takhle vyhrajeme? Když si na sebe vezmu tyhle hadry? Kočičí přetahování bylo zajímavější než vyměklej Hitler (teda až na ten proslov) a jak Cass málem odhodil kalhotky při tom romantickém letu, mě strašně rozesmálo. No, a potom to teda i udělal, no, řád věcí, no... ()

The Tom/Brady (2018) (S03E08) 

Jde vidět, že se blížíme ke konci a jde to hodně znát. Hlavně na tempu. Být tenhle díl v jiné fázi série, možná jeho obsah roztáhnou na dva díly. Jsem vadná, že jsem se šíleně smála při nepovedených pokusech přenosu Genesis? ()

Schwanzkopf (2018) (S03E09) 

Hele vole, co jsi dělal minulej pátek? Ále válel jsem se ve střevech, protože se v nich válela moje duše. Tak jsem váleli sudy spolu. A cesta busem do školy byla samozřejmě dokonalá. Konec přesně takový, jaký ho potřebujete, aby finále bylo ještě víc epic. ()

The Light Above (2018) (S03E10) 

Bus part 2. Mazec. Konec beru jako uzavření důležité kapitoly. Já jsem na tebe taky pyšná, chlapče. A tajně doufám, že si čtvrtá série udrží nechutnost druhé poloviny trojky. Vážně mi to na začátku chybělo. ()

Masada (2019) (S04E01) 

Chudák Cassidy. Jako v Masadě si buď přejete umřít nebo vám hrábne. Výplach mozků na nové úrovni a nejenom kvůli tomu, že to Jessie řekne. Cesta za sjednotěním bandy bolela, byla ujetá a teklo hodně krve a překvapila. Proto mě seriál stále baví :) jenom jsem koukala jako blázen. Tulip versus skála. 2x. Ethan Hunt hadr! A čím víc má tenhle seriál víc dílu, tím víc mi Jessie připomíná Giorgia Tsoukalose. Čím víc ujetý děj, tím víc mu stojí vlasy. Chi chi chi... ()

Poslední večeře (2019) (S04E02) 

Tenhle díl je složený z dost absurdních fragmentů, které jsou fajn, přesto mi to s rozdělením na tři místa rozdělením trojky přišlo dost ochuzené o celý feeling seriálu. Protože...úvod s dinosaury? Děcko u cesty? Bedna s granátem? Atd atd... ()

Deviant (2019) (S04E03) 

Proto mu řeže furt to stejný? Ble! A jo, Cassidyho minulost a "zrod", to potěšilo, přestože smutné :( mlátící pasáž vážně nádherně natočená a její konec smutný :( rozebrání Tulip bylo též na :( díl plný :( abych se potom div nepochcala smíchy kvůli tomu na hajzlu :D ()

Hledání & záchrana (2019) (S04E04) 

Snad bude spin off. Bude se jmenovat: Cassidy's Prison Break. Hodně ujetý díl. Obě varianty Air Austalia byly luxusní!!! ()

Bezútěšné místo (2019) (S04E05) 

Trvalo to tři série než Eugen dočkal svého okamžiku. A mezitím co se Cassidy připravoval na cestu do Austrálie, Eugen se zařídil podle svého. Au... ()

Ztracený apoštol (2019) (S04E06) 

Tak tohle bylo vostrý! Hustý rande v Austrálii s bohem. Navíc to ke konci bylo kulervoucí. 2x. Sakra, varování dopředu. Tenhle díl raději vidět a hned ten další! Jdu na to... ()

Mesiáši (2019) (S04E07) 

Olala, tak jak se Jessie rozhodne? Co udělá? No... ()

Strach z Pána (2019) (S04E08) 

Apokalypsa je tady? Je to na pendrek. Ale stejně byl nejlepší Starr po akci "Utrhni si bradavek, kolik bude třeba. ". Konec se fakt blíží :( ()

Předehra (2019) (S04E09) 

Zajímavý díl poskládaný vlastně z rozhovorů všech postav, aby se rozhodly, kde chtějí na konci stát. Vtipné je, že vždy na konci z toho vyšel vždy jenom On jako kretén. Ale i tak. Zkouška před koncem, kterou každý nemusí projít? Chtěla jsem jít spát. Nepůjdu, musím vidět poslední díl. A potom jisto jistě neusnu. ()

Konec světa (2019) (S04E10) 

Bylo to jako...jo...všechno tam, kde má bejt. Dokoukáno s pocitem, že to udělali dobře. Že jsem za tenhle seriál ráda. Ok, sice přechody věcí v posledních dvou dílech byly až moc rychlé. Ale i tak. Zvládli to. A to tak, že mám chuť si Preachera pustit od začátku. Pořád stále dokola. ()

Související novinky

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

10.10.2010

Nakonec to zřejmě všechno bude jen víření mediálních vod před premiérou jeho mysteriózního thrilleru Black Swan, ale momentálně to vypadá, že Darren Aronofsky je na roztrhání. Byla mu nabídnuta režie… (více)

Škrtáme a odsouváme na neurčito

Škrtáme a odsouváme na neurčito

21.04.2010

Začalo to včera Hobitem, dnes to bude horší. Nedávno dal od nové bondovky ruce pryč Sam Mendes, protože už asi věděl, co bude následovat. Než se studio MGM vzpamatuje, agent 007 si může vzít… (více)

Reklama

Reklama